Hjem > Aktuelt > Nyheder > Åse Munk Mortensen genopstiller som regionsformand

Åse Munk Mortensen genopstiller som regionsformand

21. februar 2017
Regionsformanden for Region Øst, Åse Munk Mortensen, meddeler, at hun genopstiller til formandsposten, når der er valg til marts.
- Jeg mener, at det stærke fællesskab og den kollektive interessevaretagelse rummer rigtig meget energi og styrke, siger Åse Munk Mortensen, der genopstiller tl valget om regionsformandsposten i region Øst.

Når Åse Munk Mortensen genopstiller, er det med stor erfaring i bagagen. Siden 2005 har Åse Munk Mortensen varetaget den politiske opgave på posten som regionsformand i Etf’s region Øst, og inden da havde hun siddet 4 år på posten som regionsformand i den daværende Hovedstadsregion.

Som regionsformand er Åse Munk Mortensens fokus naturligvis på medlemmernes trivsel og rammerne for deres arbejdsliv.

- Ergoterapeuter har ret til at trives og udvikle sig i arbejdslivet. Derfor skal der være rum til den gode opgaveløsning. Medlemmerne ønsker at levere god faglig kvalitet, så det er vigtigt, at vi har indflydelse på rammerne for vores arbejdsliv og mulighed for kompetenceudvikling, siger Åse Munk Mortensen.

Som regionsformand og medlem af hovedbestyrelsen i Etf har Åse Munk Mortensen også veldefinerede mål for sit politiske virke.

- Jeg mener, at det stærke fællesskab og den kollektive interessevaretagelse rummer rigtig meget energi og styrke. Det skal give værdi for den enkelte at være aktivt medlem af Etf. Jeg vil altid arbejde for at skabe resultater gennem nye og bedre synergier mellem de forskellige organisatoriske led i foreningen.

Det potentiale, der ligger i at trække på erfaringen for en fuldtids-politiker som Åse Munk Mortensen og koble den i et samarbejde med yngre kræfter, ønsker regionsformands-kandidaten at videreudvikle.

- Jeg håber jo, at min mangeårige erfaring er til inspiration og nytte i samarbejdet med nye og yngre kræfter, der har en længere tidshorisont end jeg i det fagpolitiske arbejde. Og jeg håber da generelt, at medlemmerne oplever mig som en inddragende, engageret og solidt funderet politiker, siger Åse Munk Mortensen.

Opstillingsfristen til regionsposten udløber den 1. marts.