Som en del af overenskomstforhandlingerne forbereder ETF sig altid på enhver tænkelig situation. Det gør vi fordi, vi gerne vil sikre, at du som medlem står stærkest. Også hvis der fx skulle opstå konflikt. Du skal være meldt ind - eller have ændret status fra passivt til aktivt medlem - senest den 31. december 2023 for at kunne modtage økonomisk hjælp fra ETF, i tilfælde af en konflikt og/eller lockout.

Som en del af den helt almindelige forberedelsesproces frem mod de kommende overenskomstforhandlinger i 2024, gør vi nu opmærksom på, at vi kun kan tilbyde dig økonomisk hjælp pr. 1. april 2024, i tilfælde af konflikt, hvis du er meldt ind, eller har ændret din status til aktivt medlem senest den 31. december kl. 23.59.

Du modtager automatisk en kvittering for modtagelsen på den mailadresse, du har oplyst.

Undtagelser: Studerende m.fl.

Er du studerende, og bliver du færdig med studiet i januar 2024, er du berettiget til økonomisk hjælp pr. 1. april 2024 i tilfælde af en konflikt og/eller lockout, hvis du er meldt ind i ETF med udgangen af februar 2024.

Hvis du har meldt dig ud af ETF, fordi du er ansat i andet erhverv, og kan du dokumentere medlemskab af tilsvarende faglig organisation i perioden op til din genindmeldelse i ETF, kan du opnå fulde rettigheder, herunder økonomisk hjælp i tilfælde af konflikt, fra den dag, din indmeldelse er modtaget og registreret i ETF.

Er du i tvivl om, hvordan dit medlemskab er registreret i Ergoterapeutforeningen, kan du logge dig på mit.etf.dk og tjekke det der.

Har du spørgsmål til medlemskab, kan du kontakte ETF på [email protected] eller  88 82 62 70.

  • Du kan følge med i OK24 her