Hjem > Aktuelt > Nyheder > 108 mio. kroner tilbage til medlemmerne

108 mio. kroner tilbage til medlemmerne

7. maj 2014
En rekordhøj overskudsdeling er på vej til medlemmerne i Bauta Forsikring, der er en del af LB Forsikring. Har du haft din indboforsikring i mindst 6 år hos Bauta Forsikring, får du automatisk del i overskuddet i form af anciennitetsrabat.

- Vi er godt tilfredse med vores regnskab for 2013. LB Forsikring går ud af 2013 med et stærkt regnskab og leverer et resultat før skat og anciennitetsrabat på 436,5 mio. kroner. Det betyder en rekord høj tilbage­betaling på knap 108 mio. kroner, det højeste beløb nogensinde, udtaler Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Medlemmerne er i fokus hele vejen rundt  

- En af vores væsentligste opgaver er at kunne sende så mange penge som muligt tilbage til medlemmerne. Det gør vi ved at sikre, at vores priser er i den lave ende af markedet, at vores administration er så effektiv som mulig og ved, at vi deler overskuddet fra forsikringsdriften og investeringsaktiviteterne med medlemmerne, siger Anne Mette Toftegaard og fortsætter:

- Som medlemsejet forsikringsselskab adskiller LB Forsikring sig fra flere konkurrenter ved at være til for medlemmerne. Når skaden rammer, søger vi efter dæk­ningsmuligheder frem for afslagsmuligheder. Det bety­der, at vi over tid vil tilbagebetale en større del af præmierne til medlemmerne i form af erstatninger.

Hvem får del i overskuddet

Har du haft en indboforsikring i Bauta Forsikring i mindst 6 år, vil du automatisk få anciennitetsrabatten. Rabatten er afhængig af det økonomiske resultat i LB Forsikring, og der udbetales 25 % af overskuddet ved et overskud på over 100 mio. kroner. Anciennitetsrabatten udbetales efter en stigende skala og bliver større, jo længere tid man har haft indboforsikringen.

Alle forsikringer er omfattet af rabatten på nær ejerskifte- og entrepriseforsikring samt forsikringer som liv- og pensionsforsikring, ledighedsforsikring og vejhjælpsdækning. Anciennitetsrabat på under 75 kr. udbetales ikke.

Læs mere om medlemsfordele i Etf