Webinar om ledelse af ledere

Webinar, der gør dig skarp på de seks vigtigste roller, som du skal lykkes med, hvis du er leder af ledere eller gerne vil være det.
Onsdag 26. januar 2022
15.00
Virtuelt møde
Ergoterapeutforeningen, Danske Fysioterapeuter samt Kost og Ernæringsforbundet 1
1358 København K

 

Ledelsesopgaven ændrer sig markant, når man rykker opad i ledelseshierarkiet  og det er afgørende, at man formår at tillære og aflære adfærd undervejs. Skiftet fra medarbejder til leder er velbeskrevet, men hvad er hovedopgaverne, når man rykker fra at være leder til at være chef?

Går du med overvejelser om at blive leder af ledere, eller er du allerede en erfaren leder, der i din hverdag skal lede gennem andre ledere/projektansvarlige, så er dette webinar måske noget for dig?

 

På webinaret får du bl.a. inspiration til:

  • Hvordan du får skabt et ledelsesteam, hvor tillid fylder mere end magtkampe
  • Hvordan du som leder kan få lavet et årshjul af honningdepoter for din egen udvikling
  • Redskaber til at sikre at jeres ledermøder handler om ledelse.

Webinaret er interaktivt med en vekselvirkning mellem oplæg fra underviser, mulighed for spørgsmål og dialogøvelser i mindre grupper i virtuelle grupperum.

 

Oplægsholder:

Mette Lohse har gennem mere end 20 år arbejdet med ledelsesudvikling, både som HR Business Partner i Novo Nordisk og som tidligere leder af PsykiatriFondens Erhvervsrådgivning. Gennem de sidste 6 år har Mette haft sit eget firma Alegria Consulting hvor hun laver leder- og teamudvikling.

 

Mette Lohse er sammen med Lene Flensborg, forfatter til bogen ”Ledelse af ledere – om at finde og træde nye stier”, der er udkommet i 2021 på Dansk Psykologisk Forlag.

Som deltager på webinaret får du mulighed for at købe bogen med 20% rabat til og med den 31.1.22.

 

Webinaret afvikles via Zoom. Du vil få tilsendt link et par dage før afholdelse.

 

Arrangør:

Webinaret udbydes i amrbejde med danske Fysioterapeuter og Kost og Ernæringsforbundet.

 

Målgruppe:

Webinaret målrettes både ledere af medarbejdere, der overvejer at gå et trin op mod ledelse af ledere samt ledere af ledere. Er du som leder blot nysgerrig på emnet, er du også velkommen til at deltage.

 

Pris:

Det er gratis at deltage som medlem af Ergoterapeutforeningen, Danske Fysioterapeuter samt Kost og Ernæringsforbundet. Tilmeldingen foregår i egen foreningen.

 

Tilmeldingsfrist:

23. januar 2022.