Webinar: Mellemlederens dilemmaer

Få gode råd og værktøjer til at håndtere rollen som mellemleder, når ledelseskonsulent Dorte Cohr Lützen deler ud af guldkornene fra sin nye bog Mellemlederens dilemmaer.
Mandag 28. september 2020
14.30
Virtuelt
Nørre Voldgade 90
1358 København K

 

At arbejde i rummet mellem dem strategisk ledelse på den ene side og medarbejderne på den anden er både motiverende og fyldt med udfordringer. Gennem ti dilemmaer tar ledelseskonsulent Dorte Cohr Lützen fat i den komplekse rolle som mellemleder og giver dig redskaber til at håndtere dem; det kan fx være hvor du skal lægge hovedvægten af din tid, feedback, ledelse opad og på tværs og balancen mellem forandring og stabilitet.

 

På webinaret får du:

Introduktion til 10 centrale ledelsesdilemmaer for mellemledere

Gode råd og redskaber til at arbejde med dilemmaerne

Mulighed for at reflektere over egne dilemmaer

Dialog og netværk med andre mellemledere

Webinaret vil være interaktivt og tager udgangspunkt i oplæg fra underviser, spørgsmål til underviseren via chat samt korte dialoger i mindre grupper (breakoutsessions). Vær derfor forberedt på at dele erfaringer med de andre deltagere på webinaret og på at have lyd og kamera tændt undervejs.

 

Målgruppe

Ledere, der er medlem af Ergoterapeutforeningen, Danske Fysioterapeuter eller Jordemoderforeningen.

 

Underviser

Dorte Cohr Lützen har mange års erfaring som konsulent for ledere som står i krydspresset mellem det strategiske niveau og medarbejderne. I sin nye bog ”Mellemlederens dilemmaer” sætter hun teori, gode råd og værktøjer på 10 centrale dilemmaer, som hun ser mellemledere har brug for at kunne håndtere i dagligdagen.

 

Deltagelse

5 dage før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager.