Webinar: De unge generationer på arbejdspladsen? hvad er TRIO'ens rolle?

Få den nyeste viden om hvad der motiverer unge medarbejdere i jobbet, og hvordan I som TRIO kan styrke deres trivsel.
Mandag 3. oktober 2022
14.00

Om webinaret

De yngste og kommende generationer på arbejdsmarkedet er vokset op med en smartphone i hånden og i en verden af teknologispring, som er helt forskellig fra de ældre generationers verden.

De er også blevet målt og vurderet fra første færd, og det har indflydelse på den ledelsesstil, de foretrækker – og hvordan de trives på jobbet. Det stiller krav til den enkelte leder, til kollegaerne, til TR og AMR rollerne individuelt - og også til TRIO samarbejdet.

De nye generationers præferencer kan være udfordrende - men det åbner også døre for, at udvikle arbejdspladsen med fokus på trivsel for de unge såvel som den samlede arbejdsplads.

På webinaret får du indblik i

  • hvordan de unges kontekst former deres måde at gå på arbejde
  • hvordan I samarbejder om at skabe et motiverende arbejdsmiljø, som de yngre generationer trives i
  • hvordan I kan gribe onboarding, feedback, udvikling og motivation an over for de yngre medarbejdere

Webinaret bygger på indsigter fra Væksthus for ledelses nye analyse af unge medarbejdere og deres ledere i kommuner og regioner.

Målgruppe

TR, AMR, ledere og andre der er optaget af rekruttering, motivation og fastholdelse af de unge generationer.

Underviser

Mia Nyborg Jørgensen

Mia Nyborg Jørgensen2.png

Mia er konsulent ved Komponent, kommunernes udviklingscenter og en ægte unge-nørd. Hun arbejder med ledelse, rekruttering og motivation og har de seneste år arbejdet med generationsforskning fra både ind- og udland, holdt flere oplæg og workshops om ledelse af unge og har netop foretaget analysen bag Væksthus for Ledelses publikation om ledelse af unge. Hun brænder for at oversætte forskningens pointer til det konkrete og vedkommende, og skubbe lidt til ’plejer’.

Vil du læse analysen kan du finde den her

Tid og sted

Mandag den 3.oktober 2022 kl. 14-15.

Webinaret holdes i Teams. Nogle dage før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Du skal ikke aktivere dit kamera og din lyd. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål via chat.

Pris

Webinaret er gratis.

Tilmeldingsfrist

Søndag den 25. september 2022 kl. 23.59.

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til kursets indhold, skal du kontakte konsulent Karin Rasmussen på kr@etf.dk eller tlf. 53 36 49 33.
Har du spørgsmål til din tilmelding, skal du kontakt kursussekretær Anette Meulengracht-Jensen på amj@etf.dk  eller tlf. 53 36 49 16.

Dine data

BEMÆRK! Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter varetager administrationen af kurset i fællesskab. Derfor vil dit navn, postnr./by, arbejdsplads og e-mailadresse blive udvekslet med dem i forhold til deltagerlisten og den efterfølgende evaluering af kurset. Hvis du ikke ønsker at dine data står på deltagerlisten, skal du skrive til kan@etf.dk.  

Du kan læse mere her, om hvordan vi i Ergoterapeutforeningen behandler dine personlige oplysninger