AFLYST - Udvikling af din virksomhed - Netværksdøgn i Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter

Netværksdøgnet er AFLYST Sæt kryds i kalenderen til et døgn, som giver plads til solid networking og sparring. På baggrund af jer medlemmers tilbagemeldinger har vi videreudviklet på forårets store succes. Derfor inviterer vi allerede nu til et superinspirerende netværksdøgn fra fredag den 13. marts 2020 kl. 15:00 til lørdag den 14. marts 2020 kl. 14:00. HUSET i Middelfart danner rammen om netværksdøgnet.
Fredag 13. marts 2020
15.00
HUSET
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Bestyrelsen har budgetteret med et tilskud, så medlemmerne får det til en favorabel pris, som vi håber, I vil støtte op om.

Her vil være fuld forplejning og skønne rammer til et døgn som peger fremad mod professionel innovation i et samspil.

Til jer der var med til det første netværksdøgn: Kom endelig igen. Det vil ikke være det samme. Til jer, som ikke var med: Kom endelig. Det kan kun styrke jeres virksomheds virke.

Varighed

Fredag den 13. marts 2020 kl.15 til lørdag den 14. marts 2020 kl. 14.00.

Deltagere

Medlemmer af Klub af Privatpraktiserende Ergoterapeuter.

Ergoterapeuter som overvejer/ er nystartede eller garvede privatpraktiserende, selvstændigt erhvervsdrivende, iværksættere. Studerende er velkomne.

Deltagerantal

Max 40

Pris (inklusive moms):

Kr. 1.650 i enkeltværelse.

Kr. 1.550 i dobbeltværelse.

Dette er en virksomhedsudgift, så du kan trække det fra i din virksomheds regnskab.

Tilmelding er bindende. Medlemskab af Klub for PrivatPraktiserende koster kr. 200 og du kan tilmelde dig på www.etf.dk

Hvis du - efter tilmelding - alligevel bliver forhindret i at deltage, skal du kontakte Nina Engelsen i Ergoterapeutforeningen på mailadressen: nbe@etf.dk for afbud, idet du fortsat vil blive opkrævet deltagergebyr

Tilmeldingsfrist

Bindende tilmelding inden den 31. januar 2020 på grund af booking af værelser.

Kontaktperson vedr. tilmelding

Nina Bech Engelsen i Ergoterapeutforeningen på mailadressen: nbe@etf.dk

Kontaktpersoner vedrørende indhold

Bestyrelsesmedlem Marie Engel Jensen på marie@evivo.dk  eller tlf.: 25367221 

Oplægsholdere

Margrete Bak, Karlbak. www.karlbak.dk

Stedet

HUSET, Middelfart

www.huset.dk

Facilitator

Margrete Bak

www.karlbak.dk

Indhold

Formålet med døgnet er at styrke og nyttiggøre relationer mellem privatpraktiserende ergoterapeuter, samt styrke den enkeltes professionelle virke uanset om du overvejer, er nystartet eller garvet selvstændig. Der tages udgangspunkt i ens egen situation og der udvikles herfra.

Døgnet udvikles, planlægges og faciliteres af Margrete Bak (www.karlbak.dk), som ekstern facilitator i samarbejde med bestyrelsen.

Margrete sørger for, at det bliver afvekslende, overraskende og relationsskabende. Vi videreudvikler ud fra jeres supergode feedback og erfaringer i forbindelse med sidste netværksdøgn. Der vil være et ligeværdigt fokus på arbejdsliv, trivsel, selvledelse, indtjening, samarbejde og udvikling.

Vi har oplevet Margrete Bak flere gange. Ved sidste netværksdøgn var der meget høj grad af tilfredshed. Her var citater som “fantastisk undervisningsform, multilog formen har givet mig optimalt kompetenceløft i kendskabet til mine kolleger indenfor privatpraktiserende og et stort indblik i vores samlede kompetencer, som vil være meget anvendeligt for mig i mit virksomhedsarbejde”.

”Så meget interaktion og dialog. Det var skønt, der ikke blev benyttet Powerpoints. Margrete Bak var den perfekte facilitator som kunne favne hele gruppen af deltagere.”

Forudsætninger for at deltage: Medlem af Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter, et landsdækkende netværk af erhvervsdrivende ergoterapeuter, som består af ergoterapeuter, der har eller ønsker at få egen virksomhed.

Program

Program, eventuel forberedelse og deltagerliste med adresser fremsendes pr. mail. Vi inviterer til samkørsel.