Tag styring på dit lederskab

De fleste ledere kender til, hvordan opgaver og krav fra mange sider indimellem kan tage styringen fra dem. Vær med på dette webinar og få ideer og værktøjer til at lede dig selv, så det er dig der styrer opgaverne og ikke opgaverne der styrer dig.
Onsdag 16. juni 2021
14.30
Virtuelt møde
Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter 1
1358 København K

 

Mange ledere oplever, at en kombination af mange opgaver og forskellige krav fra medarbejdere og chefer kan tage styring af deres lederskab fra dem i sådan en grad, at de ikke længere oplever, de leder sig selv. Når det sker, er de mere administratorer af andres ønsker og prioriteringer.

På seminaret sætter vi fokus på, hvorfor vi kan risikere at miste fokusset i vores ledelse og hvordan du kan tage styring af dit lederskab tilbage. Du vil blive introduceret til værktøjer og ideer, der kan hjælpe dig til at sætte retning for din ledelse. Vi vil blandt andet komme omkring din prioritering af de fire opgaver som leder: drifts, faglig, personale- og strategisk ledelse; udfordringer når medarbejderne forventer, at du skal drage omsorg for dem, så de kan give omsorg til borgere og klienter; og tale om, hvordan vi som ledere kan undgå at blive skraldespand for alverdens opgaver, der ikke kan blive løst af andre.

Webinaret vil bestå af kortere oplæg og refleksionsøvelser, hvor der bliver mulighed for at tænke over og drøfte din egen ledelse sammen med andre ledere.

 

Underviser

Anders Raastrup Kristensen, der er forsker ved Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Igennem de sidste mange år har han arbejdet med selvledelse og lederes selvledelse. Han vil undervejs trække på sin bog om Strategisk selvledelse.

 

Målgruppe og Pris

Ledere der er medlemmer af Ergoterapeutforeningen. Det er gratis at deltage.

 

Praktisk info

Et par dage før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Der forventes aktiv deltagelse med kamera og lyd.

Webinaret udbydes i et samarbejde mellem Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter.