SDU - Temadag "Ergo Symposium 2018"

Sæt kryds i kalenderen. Klinisk psykolog Renee Taylor fra University of Chicago Illinois kommer som særlig keynote speaker inden uddelingen af Etf.s kandidatpris 2018.
Torsdag 8. marts 2018
09.30
Syddansk Universitet (SDU) - Lokale O100
Campusvej 55
5230 Odense M

 

Kort om Renee Taylor:

Renee Taylor er klinisk psykolog, professor i ergoterapi og leder af Model of Human Occupation Clearinghouse på University of Illinois i Chicago. Hun har publiceret mere end 90 peer-reviewed artikler om kronisk træthed og fibromyalgi.

I de senere år har hun arbejdet med udvikling og afprøvning af en konceptuel praksis model, der fokuserer på relationen mellem klient og praktiker: the Intentional Relationship Model (IRM), samt teknologier, der kan understøtte denne relation i praksis. I bogen The Intentional Relationship: Occupational Therapy and the Use of Self  præsenterer hun en model, der ikke kun omfatter den interpersonelle dialog mellem klient og terapeut, men som især vægtlægge engagement i aktivitet. Modellen er ikke en erstatning for, men supplement til, eksisterende ergoterapeutiske modeller ved at udfolde aspekter forbundet med klient-terapeut relationen. 

 

Invitation og program m.v.

Se invitationen her (åbner i nyt vindue)

Se programmet her (åbner i nyt vindue)

 

Tilmelding

Tilmelding sker til cbulow@health.sdu.dk med angivelse af temadagens titel og dato samt dine kontaktoplysninger.

 

Parkeringsforhold

Du kan se kort over parkeringsforhold her (åbner i nyt vindue)