Rehabilitering - hvad kræver det af hospitalerne?

Kan man rehabilitere på et hospital? Kan man overhovedet lade være? Hvad er dine erfaringer set fra lederstolen? Vær med, del dine erfaringer med andre ledere, og få den nyeste viden fra professor i rehabilitering Thomas Maribo.
Tirsdag 24. august 2021
14.30
Virtuelt møde
Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter 1
1358 København K

Om webinaret

Hvad er rehabilitering? Hospitalerne er ofte en del af et længere rehabiliteringsforløb, men hvilken rolle kan hospitalerne spille i rehabilitering? Vi inviterer til webinar om rehabilitering på hospitaler og får besøg af professor i rehabilitering, Thomas Maribo. Thomas vil dele ud af den nyeste viden fra forskningen på området og give inspiration til arbejdet med rehabilitering i praksis.

Webinaret sætter fokus på

  • Hvornår et forløb er behandling, og hvornår det er rehabilitering
  • Hvilke værdier og kompetencer det kræver at arbejde rehabiliterende på et hospital
  • Hvordan hospitalerne kan understøtte patienternes samlede rehabiliteringsforløb
  • Erfaringsudveksling om ledelse af rehabilitering på hospitaler

 

Oplægsholder:

Thomas Maribo,Thomas er professor ved Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet og leder af gruppen Folkesundhed og Rehabiliteringsforskning ved DEFACTUM, Region Midtjylland. Desuden leder han arbejdet med "Hvidbog i Rehabilitering 2.0", som udkommer efteråret 2021.

 

Vært:

Hanne Brusgaard, Vært og initiativtager til webinaret er Hanne Brusgaard. Hanne er chefterapeut på Aalborg Universitetshospital, hvor hun også er projektleder i en arbejdsgruppe om implementering af et nyt rehabiliteringskoncept. Hun er optaget af, at blive klogere på hvad der virker og hvad andre regionale ledere gør ift at arbejde rehabiliterende på hospitalerne.

 

Praktisk information:

Nogle dage før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Der forventes aktiv deltagelse med kamera og lyd.

Webinaret afvikles i samarbejde medDanske Fysioterapeuter. Fysioterapeuter skal tilmelde sig på Danske Fysioterapeuters hjemmeside.

Webinaret optages ikke.

 

Tilmeldingsfrist:

18. august 2021

 

Tilmelding fra andre faggrupper - send mail til sekretær Trine Ipsen på ti@etf.dk, hvori der oplyses:

Navn:

Faggruppe:

Arbejdsplads:

Mail:

 

Målgruppe:

Ledere og konsulenter på det regionale område, som er medlemmer af Ergoterapeutforeningen eller Danske Fysioterapeuter. Ledere og konsulenter på det regionale område fra andre faggrupper er også velkomne i det omfang der er plads.