Regionsgeneralforsamling I Region Øst

Få indblik og indflydelse i Etf og kom og vær med i fællesskabet. Regionsbestyrelsen indbyder til faglig debat og mulighed for at bidrage til Regionens kommende arbejde. Stil gerne op til Repræsentantskabet og Regionsbestyrelsen. For at ruske lidt op i "Corona døsen" har vi inviteret foredragsholder Tommy Krabbe til at fortælle om hvordan vi kommer "sammen gennem tågen".
Onsdag 14. april 2021
16.00

 

Regionsbestyrelsen vil på generalforsamlingen fortælle om de aktiviteter der har været i den forgangne periode. Samtidig vil der være mulighed for at debattere, og bestyrelsen vil gerne have input til fremtidige aktiviteter og temaer. 

På generalforsamlingen skal vi have valg til Regionsbestyrelsen og til Repræsentantskabet, og vi vil rigtig gerne have at du stiller op. Du kan finde mere her

Der vil desuden være indlæg om aktuelle emner fra Formand, Tina Nør Langager

Som noget helt særlig har vi inviteret foredragsholder Tommy Krabbe til at fortælle om hvordan vi kommer "sammen gennem tågen". Se mere her 

 

Deltagere

Medlemmer af Etf region Øst kan deltage med stemmeret.

Andre medlemmer vil være gæster.

Pris

Gratis

Tid og sted

den 14. april 2021 - Virtuelt

Tilmeldingsfrist 

den 9. april 2021

Materialer

Du kan løbende finde materialer til generalforsamlingen her

Du kan se dagsordenen her.

Siden opdateres løbende med beretning, forslag til fremadrettet arbejde, regnskab 2019, forslag til budget 2021 samt vejledning om valgene.

 

Du kan læse mere her, om hvordan vi i Ergoterapeutforeningen behandler dine personlige oplysninger.