Netværksdag "Prissætning og forhandling" samt Generalforsamling 2018

Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter arrangerer årets netværksdage, der er bygget op som et udviklingsforløb, der bindes sammen af individuelle sparringssamtaler.
Mandag 17. september 2018
09.30
Ergoterapeutforeningen
Nr. Voldgade 90
1358 København K

Generalforsamling og Netværksdag.  

Vi indleder med Generalforsamling fra kl. 9.30-10.30…du vil få nærmere invitation senest 8 uger før dagen.

Årets netværksdage er bygget op som et udviklingsforløb, der bindes sammen af individuelle sparringssamtaler. Nye initiativer, der udspringer af den første temadag, vil kunne kvalificeres yderligere i individuelle sparringssamtaler, for endelig at kunne spredes på temadag 2 og allervigtigst ud i din virksomheds virke.

Anden netværksdag handler om hvordan du sætter kloge priser på dine ydelser, hvordan bliver du ferm til at forhandle, og hvordan kan du løbende udvikle dine ydelser. Denne dag giver dig både viden om priser og om at få gode aftaler på plads. Dagen giver dig også inspiration fra dine fagfæller i samspil med deres gode overvejelser.

Udviklingsforløbet udbydes af Karlbak, som arbejder med selvstændige arbejdsliv fra alle vinkler: som arbejdsplads, som vækstmodel, som platform for samarbejde, og som en af fremtidens mange beskæftigelsesformer. Læs nærmere på www.karlbak.dk

Forudsætninger for at deltage 

Medlem af Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter, et landsdækkende netværk af erhvervsdrivende ergoterapeuter, som består af ergoterapeuter, der har eller ønsker at få egen virksomhed. Medlemsskabet koster 200 kr og du kan tilmelde dig på www.etf.dk. Program fremsendes i mail ved senere lejlighed.

Pris 

350 kr, tilmelding er bindende
1000 kr eks moms pr individuel sparring – Frit valg om du ønsker det

Kontaktperson i Etf 

Ulla Kjelgaard

Sted

Ergoterapeutforeningen

Nørre Voldgade 90, 2. sal

1358 København K

fra kl. 9.30 -16.30. Morgenmad fra kl 9. 

Tilmeldingsfrist 

10. september 2018

Kontaktpersoner

Marie Engel Jensen på marie@evivo.dk eller tlf.: 25367221 

Oplægsholdere

Margrete Bak, Karlbak

Du kan læse mere her, om hvordan vi i Ergoterapeutforeningen behandler dine personlige oplysninger.