AFLYST - Lederkonference den 17.-18. november 2020

Ledere, eksperter og forskere deler ud af deres viden om aktuelle udfordringer og tendenser på ledelses- og sundhedsområdet.
Tirsdag 17. november 2020
10.00
Vingsted Hotel og Konferencecenter
Vingsted Skovvej 2
7182 Bredsten


Bliv klogere på fremtidens sundhedsdata, som i stigende grad kommer fra apps og wearables. 
Få inspiration til at arbejde med dilemmaer i ledelse og til at lykkes med din strategi, 
og oplev gnisten når rytmerne rammer dig og rock’n’roll møder ledelse

 

Om konferencen

Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter inviterer til to spændende dage, med en række spændende emner på programmet. Her er et udpluk.

 • På lederkonferencen i 2020 vil du bl.a. kunne få input med hjem fra tidligere topleder, nu ledelsesrådgiver m.m., Lilian Mogensen, der handler om dilemmaer i ledelse, og hvordan du håndterer de dilemmaer, du vil støde på som leder. - Hvorfor holder det dig vågen om natten og hvad sker der, hvis du ikke gør noget?

 • Du kan opleve direktør ved Steno Diabetes Center Chp, Allan Flyvbjerg fortælle om de erfaringer, de gør sig, hvor de samarbejder bredt med flere sektorer og mange faggrupper indenfor sundhedsvæsnet. Når fagligt kompetente sundhedsprofessionelle i forskellige sektorer, med stort engagement ønsker at gøre det bedste for borgeren, hvor er det så vi ledelsesmæssigt kan understøtte det, så det kan føres ud i livet og borgeren reelt bliver centrum for behandlingen?

 • Forventningen om, at du som leder skal tage dig af alt fra stort til småt er meget udbredt, men desværre afsporende, fordi du som leder risikerer at arbejde på alt – og på intet. Dét er opskriften på at mislykkes og mistrives. Der er derfor brug for et klart og afgrænset fokus på ledelsesopgaven. Det kommer erhvervspsykolog Maja Loua Haslebo ind på i det, hun kalder ”legitim ledelse”. Det gør dig i stand til at fokusere på afgrænsning af egne kerneopgaver og skabe gode balancer mellem ledere og medarbejdere til opnåelse af den fælles kerneopgave.

 • "Data redder liv" - Under dette motto kan du få nyeste viden om, hvordan data kan bruges med omtanke i sundhedsvæsnet, når professor i sundhedsdata, fysioterapeut m.m. Henning Langberg øser af sin viden. Hvor kan brug af data på sundhedsområdet gøre en forskel, hvor skal vi være opmærksomme på etiske problemstillinger og hvilke valg står vi overfor. Og ikke mindst: Hvor bør du som leder sætte ind med hvad og hvorfor.

 • Hvad har rock´n roll med ledelse at gøre? Ledelse er på én gang utroligt enkelt og utroligt kompliceret. Det samme gælder rock´n roll. Musikeren har et publikum, et marked og et ego, der skal underholdes og lederen har en opgave, nogle medarbejdere og en direktion, der skal tilfredsstilles. Kom med ind i musikkens verden og lad dig inspirere, når to musikere og ledelsesrådgivere vil synliggøre pointer fra musikkens verden og sætte dem i forhold til din verden som leder.

 

Du kan se det fulde program her. Ret til ændringer forbeholdes.

 

Arrangør

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledelse og Danske Fysioterapeuters Lederråd.
 

Målgruppe

Ledere på alle niveauer samt ledertalenter.

Pris
3.850,- kr. Dette inkluderer to dages konference med fuld forplejning, 3-retters festmiddag og overnatning i enkeltværelser. Pris for medl. af anden forhandlingsberettiget organisation kr. 4.850,-

Tilmelding af andre faggrupper, der er medlem af en forhandlingsberettigede organisation (fx. DSR, DJØF, Dansk Psykolog Forening) – send venligst mail til Trine Ipsen på ti@etf.dk, med følgende oplysninger:

 • Kursusnavn og dato
 • Navn og adresse på deltager
 • Hvem betaler? Arbejdsgiver eller dig selv
 • Hvis arbejdsgiver betaler:
  • Oplys arbejdsgivers navn og adresse
  • CVR.nr.
  • EAN.nr.
 • Ønsker om parallelspor den 17. november
 • Ønsker om parallelspor den 18. november

Hvis du selv betaler, sendes faktura til den mail, som du oplyser ved tilmelding og som oplyses på deltagerlisten.

 

Ved tilmelding vil vi bede dig vælge, hvilket spor du ønsker at deltage i på konferencen

Parallelspor den 17. november 2020:

Spor 1

Kl. 13.30-14.30: Betydningen af den relationelle faktor i tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsnet. Oplæg v/Allan Flyvbjerg, direktør ved Steno Diabetes Center Cph. 

Spor 2

Kl.. 13.30-16.00: Mod til mere - udviklingen starter med dig selv oplæg v/Jacob Lindeblad

Spor 3

Kl. 15.00 - 16.00: Legitim ledelse og den fælles kerneopgave Oplæg v/ Maja Loua Haslebo

 

Parallelspor den 18. novem,ber 2020:

Spor 1:

Kl. 11.00 - 12.30: Fra god til vindervirksomhed - få strategi til at virke! Oplæg v/ Mikael Vest fra Vinderstrategi

Spor 2:

Kl. 11.00 - 12.30: Her kan du høre Mette Harbo, digitaliseringschef i Kbh´s Kommune, fortælle om hvordan de har implementeret og anvender data på sundhedsområdet, til fælles gavn for borgere og de sundhedsprofesionnelle. Vi arbejder på at finde en oplægsholder mere, der på dette spor kan fortælle om brug af data på sundhedsområdet. Når dette er på plads, vil det komme til at fremgå af programmet.

                           

 Kontakt:

Spørgsmål vedrørende program/indhold: Chefkonsulent Karin Rasmussen på kr@etf.dk

Spørgsmål vedrørende tilmelding: Sekretær Trine Ipsen på ti@etf.dk