Lederkonference 5.-6. marts 2019

Der er fortsat få ledige pladser på lederkonferencen, så du kan nå at tilmelde dig frem til den 6.1.19. Du vil modtage endelig besked om optagelse, når fristen er udløbet. Bliv klar til fremtidens udfordringer på sundhedsområdet. Få styrket din faglige ledelse og få inspiration til, hvordan du integrerer de unge nyuddannede på arbejdspladsen.
Tirsdag 5. marts 2019
10.00
Odeon Kongres Center
Odeons Kvartér 1
5000 Odense C

Om konferencen

Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen inviterer til to spændende dage, hvor eksperter, praktikere og forskere gør dig klogere på fremtidens sundhedslandskab og giver dig værktøjer til arbejdet med højaktuelle temaer som faglig ledelse, ledelse af de nye generationer, borger-/kundeorienteret ledelse og datadreven ledelse.

Lidt om programmet

Sundhedsområdet vil ændre sig de kommende år, og det vil utvivlsomt få betydning for alle, der arbejder inden for sundhedsområdet. På konferencen bliver du præsenteret for fire fremtidsscenarier, der kan inspirere dig i udviklingen af nye tilbud og sundhedsløsninger.

Konferencen giver også bud på ledelse af fremtidens faglighed, og hvordan du lærer at forstå de unge på arbejdsmarkedet, der kommer med helt andre forventninger til arbejdslivet men også med en motivation og drivkraft, som arbejdspladsen har brug for.

Det får du også

  • Dialog og debatter
  • Netværk med lederkollegaer
  • Festmiddag

Arrangør

Danske Fysioterapeuters Lederråd og Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledelse.

Pris
Kr. 3.650 incl. forplejning og overnatning. Ledere fra andre faggrupper + kr. 1.000.

Oplægsholdere

  • Anne Danielsen, projektleder, Dansk Design Center
  • Anne Reff Pedersen, professor, Center for Health Care Management, CBS
  • Magnus Christensen, CEO, partner, Reload
  • Malene Skov Dinesen, direktør, Ineva
  • Tina Overgaard, partner, rekrutterings-huset Genitor
  • Stine Staffeldt, programdirektør, CBS Executive
  • Mikkel Sandal Hansen, Young Consult

Målgruppe

Ledere på alle niveauer samt ledertalenter.

Program

Se program her

Ved tilmelding vil vi bede dig vælge, hvilket spor du ønsker at deltage i på konferencens 2. dag

Spor 1: Kundeorienteret lederskab v/Stine Staffeldt, Program-direktør, CBS Executive
Kundeorienteret lederskab fokuserer på udvikling af din organisation/virksomhed ved at sætte borgeren/kunden i centrum. Få den nyeste viden fra forskning og konkrete eksempler fra både offentlige og
private virksomheder til hvordan I gennem arbejdet med bl.a. kunderejser og touchpoints kan styrke tilfredshed, loyalitet, indtjening og vækst.

Spor 2: Lederkarriere v/Tina Overgaard, partner, rekrutterings-huset Genitor
Der er brug for ledere med sundhedsfaglig baggrund på alle niveauer i sundhedssystemet. Er du nysgerrig på, hvordan du får momentum i din lederkarriere eller bringer dig i spil til nye udfordringer på højere niveauer, så
lyt med og få svar på dine spørgsmål, når Tina giver sit bud på opmærksomhedspunkter, faldgruber og trædesten.


Tilmelding af andre faggrupper som er medlem af en forhandlingsberettigede organinsation (fx. DSR, DJØF, Dansk Psykolog Forening) - kontakt venligst Trine Ipsen på ti@etf.dk, eller på tlf. 5336 4926