Lederinspiration: Strategisk ledelse i fagprofessionelle organisationer v/Søren Barlebo Rasmussen

Få effektiv og let tilgængelig inspiration til at udvikle dit lederskab, når en af Danmarks førende ledelseseksperter Søren Barlebo Rasmussen præsenterer de nyeste tanker indenfor strategisk ledelse og ledelse af fagprofessionelle. Deltag on-site på selve arrangementet eller tilmeld dig til live-streaming og vær med fra din arbejdsplads, alene eller sammen med din ledergruppe. Så kan du være med, - uanset hvor i landet du holder til.
Onsdag 8. maj 2019
09.30
IDA Conference, lokale 101
Kalvebod Brygge 31, -33.
1780 København V

Indhold

Styrk dit netværk på selve arrangementet med Søren Barlebo Rasmussen eller deltag via live-stream, hvor du også har lejlighed til at stille spørgsmål til Søren.

Med korte inspirerende hands-on oplæg giver Søren sine bud på:

1. Strategisk ledelse i fagprofessionelle organisationer - hvad er det?

Hvordan leder man godt i faglige miljøer? Hvad er specielt ved faglige medarbejdere og kolleger? Hvordan sikrer vi motiverede medarbejdere? Og at de fortsat forbliver motiverede? Hvorfor bliver strategisk udvikling og ledelse i den forbindelse mere og mere vigtigt? Hvordan adskiller faglig-strategisk ledelse sig fra den mere almindelige strategiske ledelse, der fokuserer på økonomien og organisationen?

2. Hvorfor har vi brug for mere strategisk ledelse i og mellem fagprofessionelle organisationer?

Her går vi i helikopterperspektiv og ser på de samfundstendenser, der driver os i retning af mere strategisk udvikling i faglige organisationer. Tværgående samarbejde mellem forskellige professioner og organisationer bliver en del af udviklingen, da der skal skabes værdi på nye måder.

3. Hvordan kobler vi faglige udvikling med vores daglige drift?

Innovation og udvikling af nye ideer og viden er afgørende for at skabe værdien på nye måder. Men det er ikke nok at lave flere og flere udviklings- eller forskningsprojekter. Det er afgørende at få disse projekter koblet med den eksisterende drift. Hvordan leder man, så man får de faglige miljøer til at koble drift og udvikling?

Underviser

Søren Barlebo Rasmussen er strategisk rådgiver med fokus på organisationer, hvor viden, faglig og forskning spiller en stor rolle. Han arbejder meget ofte med strategi-, organisations- og ledelsesudvikling i fagprofessionelle organisationer.

Søren har i sin Ph-D sat fokus på kvalitet og ledelse i faglige miljøer. Han har en lederuddannelse fra Harvard University og skrevet flere bøger, heraf flere om ledelse og lederudvikling. Seneste bog er: "Potentialeledelse - om strategisk ledelse i fagprofessionelle organisationer".

Program

Program for fysisk arrangement i København:

9.30-10.00: Fælles morgenmad

10.00-10.05: Velkomst v. Helle Kyhnau, Selskab for ledelse, Ergoterapeutforeningen og Lisbeth Schrøder, Lederrådet, Danske Fysioterapeuter

10.05-11.30: Oplæg og dialog med Søren Barlebo Rasmussen

11.30: Tak for i dag

Vi gør opmærksom på at arrangementet vil blive live-streamet og at materialet evt. vil blive anvendt på fysio.dk samt etf.dk

Program for live-streaming:

9.50-10.00: Log-in på live-stream

10.00-10.05: Velkomst v. Helle Kyhnau, Selskab for ledelse, Ergoterapeutforeningen og Lisbeth Schrøder, Lederrådet, Danske Fysioterapeuter

10.05-11.30: Oplæg og dialog med Søren Barlebo Rasmussen

11.30: Tak for i dag

OBS: Hvis man har tilmeldt sig live-streaming - vil man dagen før modtage en mail med link til deltagelse samt en lille miniguide.

Pris

Arrangementet er gratis for medlemmer af Ergoterapeutforeningen (Etf) og Danske Fysioterapeuter.

Er du ikke hverken ergo- eller fysioterapeut koster arrangementet 400 kr.

Målgruppe

Alle ledere kan deltage.

Tilmelding og deltagelse

Arrangementet afholdes af Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen. Tilmelding sker til egen organisation.

Der er begrænset antal pladser til selve det fysiske arrangement i København, og medlemmer af Etf  og Danske Fysioterapeuter har førsteprioritet. Du vil derfor først få besked om du har fået plads efter tilmeldingsfristens udløb.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves gebyr på 250 kr.

Hvis du ikke er medlem af Ergoterapeutforeningen eller Danske Fysioterapeuter, skal du sende en mail til Trine Ipsen, ti@etf.dk med følgende oplysninger:

 • Arrangementets navn og dato
 • Dit navn, E-mail og adresse (hvis du selv betaler)
 • Hvis arbejdsgiver betaler:
  • Betalers navn og adresse
  • CVR.nr.
  • EAN.nr.
  • Evt. ref. (Vigtigt i Kbh. kommune)

Hvis du selv betaler, sendes faktura til din mail.

Du kan deltage på to måder:

1) Skynd dig at få en af pladserne på on-site arrangementet i København. Hér kommer du tæt på oplægsholderen og får rig lejlighed til at netværke med andre ledere. (obs: begrænset antal pladser)

2) Tilmeld dig live-streamingen af arrangementet og vær med fx fra din arbejdsplads; alene eller sammen med din ledergruppe, så I sammen bliver opdateret på den nyeste viden indenfor ledelse.

Der er ubegrænsede antal pladser til live-stream.

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til din tilmelding eller skal melde afbud efter fristens udløb, skal du skrive til Trine Ipsen, ti@etf.dk

Har du spørgsmål til selve arrangementet, kan du kontakte chefkonsulent Karin Rasmussen på kr@etf.dk