KURSUSANNONCE: Kursusforløb om Skam og Kreativitet

Dette kursus forløb handler om skam, som oplevelser vi alle kender og som påvirker vores evne til at være skabende i vores konkrete liv. Når stress i hverdagen får os til at løbe væk fra de værdier som skaber den gode livskvalitet, er det måske på tide at stoppe op og se om der kunne være andre muligheder. Det første vi ofte møder når vi vender blikket indad, er skammen over ikke at leve op til ydre forventninger
Mandag 19. marts 2018
09.00
Institut for Kunstterapi
Buen 15
7321 Gadbjerg

 

2-ugers kursusforløb i Danmark i hhv. marts og juni 2018.

 

Indhold

Dette kursus forløb handler om skam, som oplevelser vi alle kender og som påvirker vores evne til at være skabende i vores konkrete liv. Når stress i hverdagen får os til at løbe væk fra de værdier som skaber den gode livskvalitet, er det måske på tide at stoppe op og se om der kunne være andre muligheder. Det første vi ofte møder når vi vender blikket indad, er skammen over ikke at leve op til ydre forventninger.

Spørgsmålet vi vil stille i dette kursusforløb er, hvilke indre forventninger vi har til livet, til os selv og til det der giver netop vores liv mening og helhed.

Når skammen rammer os, stopper den vores evne til at være skabende. Vi fryser, står stille og rammes af et mentalt kaos hvor vi ser os selv igennem ydmygelsens nedladende briller. Skam er på mange måder modsat den skabende proces hvor vi hele tiden udfolder nye sider af os selv, en proces som Jung kalder for ’Individuation’.

En vekslen mellem teori, metode og praktiske øvelser.

 

Underviser

Vibeke Skov, Ph.d

 

Pris

For begge uger inklusiv kost og logi er 14.000 kr. Der skal lægges et depositum på 500 kr. i.f.m. tilmeldingen.

 

Tilmelding

Du kan læse mere om kursets indhold og tilmelde dig her (åbner i nyt vindue).

Når du tilmelder dig modul 1 i marts, er du automatisk optaget på modul 2 i juni 2018.