Hvordan kan vi håndtere forandringer bedre - og sammen? Webinar med Christian Ørsted

Vi inviterer dig til at deltage i dette ledelseswebinar med Christian Ørsted som oplægsholder.
Tirsdag 8. december 2020
14.30

 

Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Foran­dringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu. Det har covid-19 krisen med al tydelighed vist. Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsle­delse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater? Vi er nødt til at blive endnu bedre til at håndtere forandringer for det er ikke noget der bare skal overstås. Foran­dringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag for alle ledere og medarbejdere på sundhedsområdet.

Lad dig inspirere/blive klogere på forandringernes ydre og indre anatomi, når Christian Ørsted undervejs bl.a. vil komme ind på følgende:

  • Hvorfor er forandringer så svære?
  • Hvordan gør man modstand til en ressource for at lykkes med forandringer?
  • Hvordan leder man i en stadigt mere uforudsigelig verden?


Om Christian Ørsted ledelsesrådgiver og forfatter (cand.merc.)

Christian Ørsted er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og fungerer som rådgiver for ledelsen i en række af danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer.Han er desuden kendt fra medierne, bl.a. som fast klummeskribent på Berlingske Business. Forfatter til flere ledelsesbøger, bl.a. bestselleren 'Livsfarlig ledelse', og senest aktuel med: 'Fatale forandringer - forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden'.

 

Webinaret udbydes i et samarbejde mellem  Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter.

 

Dato og tid

Den 8. december 20 kl. 14.30 til 16.00.

 

Målgruppe

Ledermedlemmer.

 

Pris

Det er gratis at deltage.

 

Tilmeldingsfrist

Den 30. november 20.

Tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet.

 

Praktisk information

Et par dage før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Webinaret afvikles via Zoom.

________________________________________________________________________________