Generalforsamling og Netværksdøgn i Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter

Bestyrelsen inviterer til endnu et netværksdøgn med fokus på at udvikle dit arbejdsliv og din virksomhed Netværksdøgnet har de sidste år vist sit værd. Uanset om du er garvet, nystartet eller overvejer får du ny energi, viden og samarbejder, som du kan tage med dig hjem. Samtidig bliver der afholdt Generalforsamling i Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter.
Fredag 17. september 2021
12.00
HUSET
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Netværksdøgnet

Deltag i NETVÆRKSDØGNET som i år handler om professionel stolthed og kvalitet. BRANDING INDEFRA og UDEFRA - om egen kvalitet i kommunikationen. Metoden er - inspiration og deling af viden med alle de øvrige selvstændige ergoterapeuter. 

VIDEN - VENSKABER - VÆKST & VÆRDI

Formålet med døgnet er at styrke og nyttiggøre relationer mellem privatpraktiserende ergoterapeuter, samt styrke den enkeltes professionelle virke uanset om du overvejer, er nystartet eller garvet selvstændig. Der tages udgangspunkt i ens egen situation og der udvikles herfra.

Denne gang arbejder vi særligt med, hvad og hvordan vi fortæller verden, hvad vi hver især kan bidrage med af værdi - hvad man også kan kalde BRANDING.

Hvordan kan vi udvikle vores kommunikation, så det bliver endnu nemmere at forstå udbyttet af at bruge en selvstændig ergoterapeut.

Det kræver opmærksomhed på brandingens to vinkler:

Branding indefra - hvordan bliver det tydeligere for os selv, hvordan vi tilfører værdi til klienter og kunder?

Branding udefra - hvordan bliver det endnu tydeligere for mulige kunder og klienter at se, HVAD de kan få, og forstå værdien af det?

 

BRANDING INDEFRA og UDEFRA 

Ved at udvikle PrivatPraktiserende Ergoterapeuter udvikler vi også ergoterapien. Vi har igennem årene set mange ny værdifulde ydelser vokse frem iblandt os selvstændige. Der er så meget viden tilstede i KPPE.

Kom og bliv inspireret og inspirer selv andre.  Hvordan bliver det tydeligt, hvad vi kan som selvstændige ergoterapeuter?

Netværksdøgnet består af meningsfulde aktiviteter til udvikling af din virksomhed sammen med andre privatpraktiserende ergoterapeuter, andre ergoterapeuter som ønsker at blive privatpraktiserende og ergoterapeutstuderende, som gerne vil være selvstændige.

 Generalforsamling

Giv din stemme betydning ved årets GENERALFORSAMLING, som vi indleder netværksdøgnet med. Den er vigtig for at forstå og for at følge med i tidens tendenser i samfund og samtid for ergoterapi som profession i privatpraksis perspektiv.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er, med sammenhængskraft, for at der bliver skabt vækstrum for flere privatpraktiserende ergoterapeuter. Du har en indsigt, som vi har brug for. 

Tina Nør Langager og Tina Solveig Koch repræsenterer Etf ved Generalforsamlingen.

Der vil være sandwich og vand til ankomst. Desuden har vi givet ekstra tid omkring generalforsamling, så der vil være tid til en lille forfriskning eller gåtur før netværksdøgnet starter op.

Frist for tilmelding til Generalforsamlingen er den 9. september 2021.

 

Facilitator på netværksdøgnet

Margrete Bak

www.karlbak.dk

Døgnet udvikles og planlægges af Margrete Bak som ekstern facilitator i tæt samarbejde med bestyrelsen (og jer medlemmer;-).

Margrete sørger for, at det bliver nyt afvekslende, overraskende og relationsskabende.

Vi videreudvikler ud fra jeres feedback og erfaringer i forbindelse med tidligere netværksdøgn. Der vil være et ligeværdigt fokus på arbejdsliv, trivsel, selvledelse, indtjening, samarbejde og udvikling.

 

Tid og sted

Den 17. september kl. 12.00 til den 18. september 2021 kl. 14.00.

HUSET i Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

 

Pris

Kr. 1.850 pr. person i enkelt værelse

Kr. 1.750 pr. person i dobbeltværelse

Dette er en virksomhedsudgift, så du kan trække det fra i din virksomheds regnskab.

 

Program

Program, eventuel forberedelse og deltagerliste med adresser fremsendes pr. mail. Programmet bliver også lagt op her i kalenderen.

Vi inviterer til samkørsel. Derfor bliver dine oplysninger delt på deltagerlisten.

 

Hvem kan deltage?

Medlem af Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter, et landsdækkende netværk af erhvervsdrivende ergoterapeuter, som består af ergoterapeuter, der har eller ønsker at få egen virksomhed.

Ergoterapeuter som overvejer/ er nystartede eller garvede privatpraktiserende, selvstændigt erhvervsdrivende, iværksættere. Studerende er velkomne.

Medlemskab af Klubben for PrivatPraktiserende koster 200 kr. pr. år. og du kan melde dig ind her 

Fritidsaktiviteter i netværksdøgnet:
Gåture, løb mmm. i de naturskønne omgivelser.

Vinkælderen er booket til fredag aften, hvor vi kan nyde omgivelserne i social aktivitet. (drikkevarer er på egenbetaling).

Medbring badetøj hvis dit sansemønster er til en frisk dukkert i smukke Lillebælt lørdag morgen inden morgenmaden.

 

Tilmeldingsfrist

Den 10. august 2021.

Tilmelding er bindende efter fristens udløb.

 

Kontaktperson vedrørende indhold:
Skriv endelig også til os, hvis du har noget i gang, som du gerne vil fortælle nærmere om.

Næstformand Anette Jact mail  anette@jact.dk tlf. 2046 2277 
eller Bestyrelsesmedlem Karina Olsen mail karina@ergoterapi.nu tlf. 2539 6059

Spørgsmål vedrørende tilmelding skal ske til Anette Meulengracht-Jensen, amj@etf.dk 

 

Du kan læse mere her, om hvordan vi i Ergoterapeutforeningen behandler dine personlige oplysninger.