Generalforsamling i Selskab for ledere

Så er det blevet tid til den årlige generalforsamling i Selskab for Ledere.
Tirsdag 1. november 2022
17.30
Messe C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

 

Vi kan oplyse om, at generalforsamlingen i år afvikles tirsdag den 1. november fra kl. 17.30 – 19.00, på  ”Messe C”, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.

Vi håber at se dig ved fysisk fremmøde og har som vanligt planlagt det i sammenhæng med årets lederkonference, så det bliver turen værd. Lederkonferencen finder nemlig sted dagen efter, på samme lokalitet, og har i år temaet; ”Perspektiver på morgendagens ledelse”.

Har du ikke mulighed for fysisk fremmøde, vil der blive mulighed for virtuel deltagelse via Teams. 

OBS: Som noget nyt skal vi oplyse om, at der på Hovedbestyrelsesmøde her i september er besluttet, at medlemmer kun kan afgive stemme på en generalforsamling, i en klub eller fagligt selskab, hvis man deltager ved fysisk fremmøde. Det skyldes GDPR-reglerne og det betyder, at virtuel deltagelse ikke giver adgang til at stemme på vores generalforsamling, hvis det skulle blive aktuelt.

Dette som en væsentlig information til jer ifht. disponering af fysisk fremmøde eller ej.

OBS: Vi gør opmærksom på, at forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før afholdelse af denne, dvs. tirsdag den 18. oktober. Forslag bedes sendt til undertegnede på mail: metsksv@aarhus.dk

På valg i år har vi 2 af de ordinære bestyrelsesmedlemmer, og så mangler vi siden sidste år 2 suppleanter.

Denne orientering allerede nu, da vi meget gerne inviterer sådanne ekstra kræfter ind i et givtigt bestyrelsesarbejde, og du med den orientering allerede på forhånd kan overveje, om det kunne være noget for dig?

Vi er en bestyrelse, der har stor respekt for hinandens øvrige disponeringer, samtidig med at vi ved, at den bedste energi og dynamik opstår i det store fællesskab. Bestyrelsesmøderne foregår skiftevis virtuelt og fysisk, i respekt for transport og øvrig logistik. Vi afvikler ca. 4 møder årligt, hvoraf de 2 er virtuelle.

Vi vil appellere til, at du overvejer, om det for en periode, ville være noget for dig, at træde ind i et inspirerende fællesskab med mulighed for at præge også den politiske dagsorden på ledelsesområdet, via samspillet med Etf.

Du kan se programmet HER (Åbner i Nyt vindue).

Tid og sted

1. november 2022 kl. 17.30 - 19.00.

Messe C,
Vestre Ringvej 101,
7000 Fredericia 

Målgruppe

Medlemmer, der er medlem af Selskab for ledere.

Pris

Det er gratis at deltage.

Forplejning

Kaffe, te, vand, frugt.

Tilmeldingsfrist

24. oktober 2022.

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til arrangementet kontakt Mette Skjærbæk Svane, metsksv@aarhus.dk
Har du spørgsmål til din tilmelding kontakt Anette Meulengracht-Jensen, amj@etf.dk

Du kan læse mere her, om hvordan vi i Ergoterapeutforeningen behandler dine personlige oplysninger.