Generalforsamling i Region ØST 2020

Region Øst afholder Generalforsamling den 23. september. Få indblik og indflydelse i Etf. Kom og vær med i fællesskabet.
Onsdag 23. september 2020
16.30
DGI Conference
Tietgensgade 65
1704 København V

Hils på vores nye Regionsformand, bidrag til Handlingsplanen. 

Da der er kommet nyt forsamlingsforbud på max 50 personer i perioden den 9. september til den 23. september, er vi nødsaget til at lukke for tilmeldingen for fysisk fremmøde til Regionsgeneralforsamlingen i Region Øst. Det betyder desværre også at Afskedsreceptionen for Åse Munk Mortensen er AFLYST.

Du kan stadig deltage digitalt. Du skal sende en mail til etf@etf.dk med oplysning om hvilken mail du ønsker at anvende. Fristen for tilmelding er onsdag den 9. september kl. 23.59.

Du vil modtage en mail med det link som du skal bruge til at kunne logge dig på digitalt. 

Det er her du har mulighed for at bruge din demokratiske indflydelse på Ergoterapeutforeningens fremtid. Så stil gerne op til Repræsentantskabet og /eller Regionsbestyrelsen.

På generalforsamlingen vil regionsbestyrelsen fortælle om aktiviteter i den forgangne periode. Der vil være indlæg om aktuelle emner.

Vi skal debattere og vedtage temaer for og ønsker til fremtidige aktiviteter. Der vil være valg til Regionsbestyrelsen og Repræsentantskabet. Der vil blive serveret et lækkert og gratis måltid ligesom der er kaffe og te.

Der bliver mulighed for at sige pænt farvel til Åse Munk Mortensen og velkommen til Rikke Uldum Abrahamsen ved en reception, forud for generalforsamlingen fra kl. 14.00 - 16.00. Se særskilt omtale af dette HER. Tilmelding til receptionen er ikke nødvendig.

Tid og sted

Den 23. september 2020, kl. 16.30-21.30

DGI-Byen(CPH Conference)

Tietgensgade 65

1704 København V

Tilmeldingsfrist

den 9. september 2020

Hvem kan deltage

Alle medlemmer i Region Øst har stemmeret, andre er velkomne som gæster

Pris

Det er gratis at deltage

Kontaktpersoner

Rikke Uldum Abrahamsen

Har du særlige behov vedr. forplejning, f.eks. vegetarmad, skal du sende en mail inden tilmeldingsfristens udløb til Rikke Uldum Abrahamsen, rua@etf.dk 

Har du spørgsmål vedr. tilmeldingen kan du kontakte Nina Bech Engelsen på nbe@etf.dk

Efter tilmeldingsfristens udløb får du en mail med yderligere oplysninger.

Du kan altid tjekke, hvad du er tilmeldt på 'mit etf’

Du kan finde materialer til generalforsamlingen her https://www.etf.dk/oest/generalforsamlinger-i-region-oest . Siden bliver opdateret løbende.

 

Du kan læse mere her, om hvordan vi i Ergoterapeutforeningen behandler dine personlige oplysninger.