AFLYST - Arrangementet er udskudt til den 4.2.2021 - Fokus på Ergoterapeutforeningens aktiviteter, julefrokost og Årsmøde i Seniorklub Øst

Vi håber det bliver muligt at gennemføre et fysisk møde i Seniorklub Øst. Programmet vil bestå af tre elementer: oplæg og debat om dagens og fremtidens Ergoterapeutforening, spisning og årsmøde med evaluering af de afholdte aktiviteter og drøftelse af fremtidige aktiviteter.
Mandag 30. november 2020
12.00
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 København Ø

 

Vi vil gerne invitere til det traditionsrige årlige møde og julefrokost. Vi håber det bliver muligt at mødes, sikkert og i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes og regeringens anbefalinger, mandag den 30. november.

Vi har booket Salen i Østerbrohuset i Århusgade 103, 2100 København Ø, da pladsforholdene i Ergoterapeutforeningens lokaler på Nørre Voldgade ikke giver mulighed for at mødes med den nødvendige afstand mellem os.

 

Plan for arrangementet

12.00 Velkomst og gensidig præsentation

12.15 Oplæg ved Tina Nør Langager, Formand for Ergoterapeutforeningen

13.00 Spisning

14.30 Årsmøde i Seniorklub Øst

Ca. 16.00 Farvel og tak for i dag

 

Se invitationen her

 

Vi måtte desværre aflyse vores møde med formand Tina Nør Langager i foråret. I stedet har vi fået Tina til at komme og indlede julemødet. Tina vil fortælle om vores fagforening i dag:

  • Hvordan fungerer en moderne Ergoterapeutforening?
  • Hvilke indsatsområder arbejdes der med? 
  • Hvordan går det med vores nye medlemskab af hovedorganisationen, AC.

Der vil blive mulighed for debat under og efter indlægget i det omfang tiden tillader det.

 

Om Årsmødet

På grund af coronasituationen har der kun været få aktiviteter siden sidste Års- og julemøde. Ingen ved hvordan det bliver fremover; om det bliver muligt at mødes. Så derfor vil det være vanskeligt at være meget konkrete i vores planer.

Lad os i fællesskab se, om tidligere års forslag stadig er interessante. Hvis du er arrangør af en af disse aktiviteter, der fremgår af PDF filen længere nede på siden og ikke kan deltage den 30.11, må du meget gerne fortælle en af os, om du stadig har lyst til at arrangere aktiviteten.

Der kan naturligvis stadig foreslås nye arrangementer.

Er der stemning for, at vi oprettet en Facebookgruppe for Seniorklub Øst, hvor vi kan være i kontakt med hinanden og oprette begivenheder, eller foretrækker vi at benytte mail til alle seniormedlemmer og sætte arrangementerne på etf.dk?

Som vi fortalte sidste år er vi, Åse og Johanne, trådt ud af Regionsbestyrelsen. Heldigvis har den nye formand for Region Øst, Rikke Uldum, og Regionsbestyrelsen takket ja til, at vi fortsætter som tovholdere for Seniorklubben. Hvordan det kan komme til at fungere, vil vi fortælle om og drøfte med jer på Årsmødet.

Eventuelle ændringer i programmet vil fremgå af kalenderen på etf.dk og til mails direkte til de tilmeldte.

 

Målgruppe

Seniormedlemmer af Etf Region Øst.

 

Tid og Sted

Mandag den 30. november 2020 kl. 12.00 - 16.00.

Salen i Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 København Ø

 

Max. antal

Max. antal deltager 40 (efter først-til-mølle-princippet).

 

Pris

Gratis.

 

Tilmeldingsfrist

Mandag den 23. november 2020.

 

Du kan tilmelde dig her

Tilmelding til årsmødet sker til Åse Munk Mortensen, aase_mortensen@hotmail.com eller Johanne Drachmann, johannedrachmann@gmail.com senest den 23. november 2020.

Du bedes ved din tilmelding oplyse om du har fødevareallergi og/eller behov for diæter, samt ikke mindst hvad du ønsker at drikke f.eks. 1/3 flaske rødvin eller 1 øl + 1 kildevand.