Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

25. - 26. april 2019
Sensory Profile adolescent/adult er et valideret, standardiseret og struktureret interview-redskab til at afdække sansebearbejdningsmønstre. 2...
1. maj 2019
Tag familie og kollegaer med, når vi markerer vores fælles kamp for forbedring af arbejdsvilkårene i sundhedsvæsenet.
1. maj 2019
Regionsbestyrelsen deltager 1. maj i et fælles Sundhedskartel-telt i Odense i Kongens Have. 1. maj i Odense afholdes af Fagbevægelsens...

Seneste nyheder

12. april 2019
Har du en god idé til, hvordan jeres arbejde kan forbedres? Og arbejder du med det nære sundhedsområde i kommunerne? Så er det nu, du kan få støtte til at afprøve idéen.
11. april 2019
De tre oplægsholdere ved TR-konferencen 2019 var alle enige om, at kerneopgaven skulle varetages af fællesskabet. Hver især gav de inspiration til, hvordan tillidsrepræsentanterne bedst muligt kan sikre det gode samarbejde.
11. april 2019
Under titlen "Samspil og fælles løsninger om kerneopgaven - hvordan samarbejder vi om at gøre hinanden bedre?", har omkring 100 tillidsrepræsentanter deltaget i Etf's TR-konference. En dag med faglige oplæg, aktivitet om samspillet og de fælles løsninger om kerneopgaven. 

Job

Ingen ledige jobs.