Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

6. - 7. juni 2023
Kursusdagene er en blanding af teori og øvelser, så kursisterne får en teoretisk og praktisk forståelse for, hvorfor og hvordan træningen...
6. juni 2023
Rehabilitering i Danmark 2023 - Det faglige ildsted Stærk rehabiliteringsfaglighed - kræver både samarbejde, organisering og ledelse
7. - 8. juni 2023
For TRIO'en (TR, AMR og Leder) Omsorgstræthed dækker over den mentale krise, der kan opstå hos medarbejdere, der arbejder med omsorg i forhold...

Seneste nyheder

2. juni 2023
ETF holder lukket Grundlovsdag mandag den 5. juni.
31. maj 2023
Ferietiden er over os. Læs ETF's guide om feriereglerne.
26. maj 2023
Nu er perioden, hvor ETF’s medlemmer har haft mulighed for at melde deres krav ind til de kommende overenskomstforhandlinger på det offentlige område slut. Kravene skal nu drøftes og prioriteres i ETF’s hovedbestyrelse. Tak til alle jer, som har deltaget i kravindsamlingen både individuelt og på arbejdspladserne. 

Job

Ansøgningsfrist
12. juni 2023
Vil du bidrage til at udvikle og afprøve nye behandlingsmetoder af hjernesygdomme ved hjælp af hjernestimulation? Er du interesseret i forskning og i at indgå i et tværfagligt team af forskere og klinikere, så er det måske dig, vi leder efter?
Ansøgningsfrist
12. juni 2023
København
Vil du gøre en forskel for mennesker med synsnedsættelse? Kan du lide at have en varieret arbejdsuge og arbejde med mennesker?
Ansøgningsfrist
18. juni 2023
København
Vi søger dygtige konsulenter, der kan skabe forbedringer i arbejdsmiljøet sammen med arbejdspladserne i Københavns Kommune.