Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

24. oktober 2019
Med udgangspunkt i den nyeste forskning og lovgivning på området, sætter vi på kurset fokus på vurdering af arbejdsrelaterede belastninger under...
27. oktober 2019
Vi fejrer Ergoterapiens dag med brunch og faglige vitaminer. Grib chancen og tag din kollega med.
28. oktober - 1. december 2019
Modulet økonomisk ledelse giver en overordnet økonomisk forståelse og et grundlag for at sætte dig ind i jeres organisations økonomi som tillidsvalgt.

Seneste nyheder

21. oktober 2019
Pædagogisk antropolog, Jon Dag Rasmussen vinder Kirsten Avlund-prisen for bl.a. sit gode arbejde med at indsamle materiale om hverdagslivet set og erfaret indefra blandt svært tilgængelige grupper af ældre mennesker.
10. oktober 2019
Danmarks Mentale Sundhedsdag foregår i dag den 10. oktober. Dagen handler om at sætte fokus på mental sundhed ved at tale om emnet og lære mere om det.
9. oktober 2019
Sundhedsstyrelsen har lanceret en ny inspirationsbank med cases fra kommunerne om mad, måltider og ernæring til ældre.

Job

Ansøgningsfrist
30. oktober 2019
Hjælpemiddelcentret på Færøerne søger ergo- og fysioterapeuter, som kan finde de rette løsninger og de rette hjælpemidler samt støtte borgere til et bedre selvhjulpet liv.
Ansøgningsfrist
30. oktober 2019
Kalundborg
Vi søger en dygtig og selvstændig fysioterapeut eller ergoterapeut til specialiseret tilbud til børn og unge med alvorlig synsnedsættelse.