Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

24. - 25. juni 2019
Cognitive Rehabilitation Workshop for Occupational therapists. INSIGHT FOLLOWING BRAIN INJURY
23. august 2019
Docenttiltrædelsesforelæsning: 'Rehabilitering og palliation: Udvikling af indsatser for et meningsfuldt hverdagsliv trods livstruende sygdom...
26. august - 11. oktober 2019
Modulet har fokus på de ledelsesmæssige muligheder, der er i at arbejde målrettet og samarbejdende om udviklingen af organisationens psykiske og...

Seneste nyheder

15. juni 2019
Formand Tina Nør Langager deltog i debatten ’Hjælpemidler – Højt specialiseret produkt eller stangvare?’. Ergoterapeutforeningen bød ind med faglig viden omkring, hvorfor individuelt tilpassede hjælpemidler er en god idé.
14. juni 2019
Flere end 55.000 danskere har en epilepsidiagnose, som er mere kompleks end anfald. Det anslås, at 25-30% af alle personer med udviklingshæmning har epilepsi, og 70% af alle med svær udviklingshæmning har epilepsi. Tina Nør Langager, formand for Ergoterapeutforeningen, deltog på Folkemødet i Epilepsiforeningens debat i Det Fælles Sundhedstelt.
14. juni 2019
Tina Nør Langager deltog i debatten ’Bak op om de pårørende til mennesker med handicap’. Debatten var et opråb til politikerne på Christiansborg om at blive opmærksomme på den modvind, som de pårørende ofte står over for, når de beder om hjælp fra kommunen.

Job

Ingen ledige jobs.