Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

25. - 26. januar 2022
Konflikter hører med til livet og er en del af hverdagen. På kurset kommer du til at arbejde med, hvordan konflikter kan forstås og mødes, og hvordan...
26. januar 2022
Webinar, der gør dig skarp på de seks vigtigste roller, som du skal lykkes med, hvis du er leder af ledere eller gerne vil være det.
1. - 2. februar 2022
TR-grunduddannelsen er for dig, der er ny TR eller TR-suppleant for flere faggrupper, hvis TR er fra en anden faggruppe. Uddannelsen består af modul...

Seneste nyheder

20. januar 2022
Bevillingsudvalgets formål er at fremme kvalitetsudvikling og forskning i ergoterapi og områder med relevans for professionens udvikling ved at bevilge midler fra Ergoterapeutforeningens Praksispulje, Forskningsfond, Rejsefond og Studierejsefond. Der uddeles midler to gange årligt.
17. januar 2022
Her får du 5 gode argumenter til, hvorfor du bør deltage i Ergo22.
13. januar 2022
Regeringen lovede ved sin tiltrædelse i 2019, at der skulle laves en 10-års-plan for psykiatrien med forpligtende mål om bl.a. at mindske antallet af genindlæggelser, nedbringe ventetiden til behandling og øge gennemsnitslevealderen for borgere med psykisk sygdom. Arbejdet har været udskudt flere gange som følge af coronasituationen, men Sundhedsstyrelsen er nu endelig klar med det faglige oplæg, der skal danne udgangspunkt for de politiske forhandlinger om planen.

Job

Ansøgningsfrist
25. januar 2022
Furesø
Har du lyst til at arbejde på et større, kommunalt genoptræningscenter med tæt på 50 engagerede og udviklingsorienterede kolleger? Har du interesse og kompetencer inden for neurologi og måske også ortopædkirurgi?
Ansøgningsfrist
31. januar 2022
Furesø
• Har du viden og erfaring med rehabilitering og genoptræning i hjemmet til borgere med komplekse problemstillinger? • Trives du med frisk luft og med at arbejde i et mindre team med fokus på udvikling og individuelle løsninger? • Vil du være med til...
Ansøgningsfrist
31. januar 2022
Lemvig
Kan du både gå foran og holde dig i baggrunden?