Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

1. september 2020
Kom og hør om ergoterapeut Eva Wæhrens fortælle om forskning i "Kvalificering af det ergoterapeutiske ADL-interview" (ADL-I) og om hvordan...
2. - 4. september 2020
Health & Rehab Scandinavia er den førende og største skandinaviske fagmesse inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi,...
7. september 2020
Tilbud til dig der f.eks. er koordinator, udviklingsterapeut, tovholder mv.

Seneste nyheder

7. august 2020
23 nye kandidater i ergoterapi blev den 6. august fejret på Syddansk Universitet. Det er det hidtil største hold, der dimitterer, siden de første 15 kandidater i ergoterapi sprang ud i 2015.
3. august 2020
Lise Nevstrup er blevet godkendt som specialist i gerontologi via Ergoterapeutforeningens Specialistordning. Processen med at søge har været en øjenåbner, og det har gjort hende taknemmelig for de valg, hun har taget undervejs i sin karriere.
28. juli 2020
616 studerende har fået deres ønske opfyldt med en plads på ergoterapeutuddannelsen på en af landets syv professionshøjskoler.

Job

Ansøgningsfrist
12. august 2020
Furesø
Vil du være med til at drive og videreudvikle kvalitet og sammenhæng i rehabiliteringen for voksne med erhvervet hjerneskade i Furesø Kommune?
Ansøgningsfrist
16. august 2020
Slagelse
Pædagogisk Udvikling & Inklusion (Slagelse PPR) i Slagelse Kommune søger en motorikkonsulent på fuld tid og med tiltrædelse snarest muligt.