Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

16. - 17. april 2020
Sæt kryds i kalenderen, så du er sikker på at kunne deltage på vores årlige generalforsamling og årsmøde den 16. - 17. april 2020.
16. april 2020
Dette arrangement er AFLYST pga. af risikoen for CORONA smitte. Den årlige generalforsamling i Region Midt-Nord indledes i år med en temaeftermiddag...
20. - 21. april 2020
Akademikernes (AC) overbygningskurser henvender sig til tillidsvalgte fra AC's medlemsorganisationer. Kurset er eet blandt flere AC-...

Seneste nyheder

9. april 2020
Børnefamilier har fået markant nye livsvilkår i hverdagen, efter coronatiden er sat ind. Forældre skal håndtere og kapere hjemmearbejdspladsens opgaver i en ny kontekst, samtidigt passe deres børn og forholde sig til en helt ny virkelighed. Også selvom de mindste nu kan komme tilbage i institutioner og skole. Børneergoterapeuter har naturligvis deres opmærksomhed rettet mod denne målgruppe og Ergoterapifagligt Selskab for Børn & Unge udgiver nu en aktivitetsguide til børnefamilier.
8. april 2020
Mange ældre sidder lige nu alene i deres boliger og har ikke - eller er aktuelt afskåret fra - et aktiv liv med fritidsinteresser eller pårørende, der kan komme på besøg til en snak og en kop kaffe. Det vækker bekymring hos Ergoterapeutforeningen, som har udviklet en guide til ergoterapeuter og andre personer, som er i kontakt med ældre mennesker i denne coronatid.
8. april 2020
Lærke Plesner Hjerrild har meldt sit kandidatur til suppleringsvalget til Ergoterapeutforeningens hovedbestyrelse. Hun stiller op til pladsen i region Øst.

Job

Ansøgningsfrist
15. april 2020
København
Vi har brug for dig til at styrke coronaberedskabet på social- og sundhedsområdet i Københavns Kommune