Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

23. august 2022
Arrangørerne af Vidensdagen er Fremfærd Sundhed og Ældre, der er et samarbejde mellem parterne på det kommunale arbejdsmarked om at udvikle...
25. august 2022
Sensory Profile adolescent/adult - Aalborg - Modul 1 & 2 Sensory Profile adolescent/adult er et valideret, standardiseret og struktureret...
28. - 31. august 2022
Kort beskrivelse.

Seneste nyheder

19. juni 2022
Der var kamp om taletiden, da syv paneldeltagere på Folkemødet diskuterede, hvad man stiller op mod det stigende problem med overvægt blandt danskere.
15. juni 2022
Ferietiden er over os. Læs Etf's guide om feriereglerne.
14. juni 2022
Anders Langballe fik med egne ord ”guldpakken” i sundhedssystemet, da han i 2018 blev ramt af to blodpropper i hjernen. ”Det var mit held, at jeg bor, hvor jeg bor”, siger den tidligere politiske redaktør og tv-journalist, som mener, at der er noget helt galt med den måde, vi organiserer rehabiliteringen på i Danmark. Netop uligheden er en af de ting, han ønsker at sætte på dagsordenen, når han i dag debatterer med Ergoterapeutforeningens formand i sundhedsteltet på Folkemødet.

Job

Ansøgningsfrist
9. juli 2022
Furesø
Furesø Kommunes 45 fysio- og ergoterapeuter søger en ny kollega fra 1. august eller hurtigst muligt.