Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

26. oktober 2021
For AMR, TR og FTR: Har du lyst til at brænde igennem på møder og blive bedre til at argumentere for din sag? Gennemslagskraft er ikke bare noget...
26. - 27. oktober 2021
Akademikernes (AC) overbygningskurser henvender sig til tillidsvalgte fra AC's medlemsorganisationer. Kurset er eet blandt flere AC-...
27. oktober 2021
Etf inviterer dig, der er nyvalgt TR i staten, til et cafémøde med din næstformand - sammen med andre nye tillidsvalgte.

Seneste nyheder

12. oktober 2021
Den 16. november er der valg til kommunerne og regionerne. Valget har stor betydning, fordi det er politikere i byråd og regionsråd, som tager mange af de beslutninger, der påvirker vores lokalsamfund. Har du lyst til at blande dig i debatten? Ergoterapeutforeningen har udarbejdet inspirationsmateriale, der kan være med til at sætte fokus på ergoterapi og ergoterapeuter i valgkampen.
11. oktober 2021
Danskere, som er blevet vaccineret med to forskellige vacciner, tilbydes nu et tredje stik, for at komme praktiske udfordringer med rejser til udlandet i møde.
11. oktober 2021
Nu har alle afsluttet OK21, og det er tid til at gå i dybden med de lønanalyser, som kan danne baggrund for en fælles viden om lønstrukturen i den offentlige sektor.

Job

Ingen ledige jobs.