Hjem > Aktiviteter for ledige, seniorer eller andre medlemsgrupper

Aktiviteter for ledige, seniorer eller andre medlemsgrupper

Region Syd tilbyder gerne forskellige aktiviteter målrettet medlemsgrupper med særlige behov.

Målrettede aktiviteter for særlige medlemsgrupper

Regionsbestyrelsen ønsker at støtte særlige aktiviteter målrettet ledige og søgesøgende samt pensionionister og /efterlønsmodtagere.

Aktiviteter for ledige og jobsøgende

Regionsformand Anna-Marie Laustsen siger:

"Regionsbestyrelsen ser med stor alvorhed på ledigheden blandt ergoterapeuter. Heldigvis har ledigheden været faldende i de seneste år, men vi ved, at det er en hård belastning at være ledig og jobsøgende. Regionsbestyrelsen vil gerne lave aktiviteter, som efterspørges. Det kan f.eks. være særlige arrangementer for ledige eller jobsøgende eller netværksgrupper, hvor ledige møder andre ledige og deler erfaringer."

Har du forslag til arrangementer eller ønsker, at der oprettes en netværksgruppe, så send en mail til Anna-Marie, aml@etf.dk

 

Aktiviteter for førtids- og folkepensionister samt efterlønsmodtagere

Regionsformand Anna-Marie Laustsen siger:

Alle medlemmer, også pensionister og efterlønsmodtagere er velkomne til alle vores arrangementer. Er der den særlig interesse for aktiviteter målrettet pensionsiter og efterlønsmodtagere, vil vi gerne støtte det. Vi stiller gerne lokale og kaffe til rådighed. Vi kan også via mail eller evt. brev være behjælpelig med at indbydelsen bliver sendt til målgruppen.

Pensionister og efterlønsmodtager har - ligesom andre medlemmer - ogaså mulighed for at foreslå særlige arrangementer."

Er du interesseret i arrangementer eller aktiviteter målrettet pensionister og efterlønsmodtagere, kontakt da Anna-Marie på aml@etf.dk 

Sidst opdateret
13.10.2016