Her på siden finder du de høringssvar, som Ergoterapeutforeningen har afgivet.


Du kan her finde de høringssvar og henvendelser, som Etf har sendt i forhold til genoptræning og rehabilitering overordnet set. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Du kan her finde de høringssvar, som Etf har afgivet på ældreområdet. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Du kan her finde de høringssvar og henvendelser, som Etf har sendt i forhold til børn- og ungeområdet. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Du kan her finde de høringssvar og henvendelser, som Etf har sendt i forhold til psykiatri. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Du kan her finde de høringssvar, som Etf har afgivet i forhold til kvalitetsudvikling f.eks. kliniske retningslinjer eller pakkeforløb. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Du kan her finde de høringssvar, som Etf har sendt på det øvrige sundhedsområde. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.
Du kan her finde de høringssvar, som Etf har sendt i forhold til organiseringer og råd. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Du kan her finde de høringssvar, som Etf har sendt i forhold til etablering af nærhospitaler. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.


Politik

Politik

Brug for faglig sparring?

Kontakt faglig afdeling

 
Skriv mail til Profession & Politik
Ulla Garbøl
Chefkonsulent
Profession og politik
Katrine Pedersen
Konsulent
Profession og politik
Mette Nyholm
Chefkonsulent
Profession og politik