Er du en dygtig konsulent og har du interesse for overenskomstforhold, løn- og ansættelsesvilkår? Så er vi måske det rette match.

I Ergoterapeutforeningen søger vi en forhandlingskonsulent, der med et højt fagligt ambitionsniveau på foreningens vegne vil administrere vores overenskomster og bistå vores medlemmer i deres ansættelsesforhold.

Hos os får du muligheden for at indtræde i en stilling af stor vigtighed for vores medlemmer og tillidsvalgte, som søger rådgivning og forhandlingshjælp vedrørende deres ansættelsesforhold og TR-vilkår. Det er blandt andet det, du får ansvar for i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Du vil blive en del af afdelingen Forhandling og Løn, som består af et engageret og dygtigt team på 12 konsulenter, en socialrådgiver og en afdelingschef. Sammen varetager vi rådgivnings- og forhandlingsopgaverne i foreningen

Om dig

Vi forestiller os, at vores kommende kollega har:

 • stærke kompetencer inden for rådgivning og forhandling af løn- og ansættelsesvilkår.
 • en relevant uddannelse og erfaring inden for området.
 • en positiv og energisk tilgang til både medlemsrådgivning og kollegaer – Du sætter pris på at være i dialog med medlemmerne og hjælpe dem.
 • lyst til at indgå i en afdeling, der til sammen har ansvaret for rådgivning af foreningens medlemmer i alle aspekter af deres ansættelsesforhold samt for fortolkning og fornyelse af vores overenskomster.
 • Det er et plus, hvis du også kan se dig selv i rollen som en del af vores underviserkorps på vores egen TR-uddannelse.

Hvad tilbyder vi?

 • En meningsfuld stilling med direkte indflydelse på medlemmernes ansættelsesforhold – du kommer til at gøre en stor forskel.
 • En arbejdsplads, i en politisk styret organisation, med mulighed for at kunne sætte dit eget præg på stillingen.
 • Engagerede og dygtige kolleger, der bidrager til en hyggelig, humoristisk og omsorgsfuld atmosfære – det skal være sjovt at gå på arbejde.
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår.
 • Et fleksibelt arbejdsmiljø med høj grad af indflydelse på arbejdstidstilrettelæggelse og mulighed for hjemmearbejde.
 • Gode kontorfaciliteter i hjertet af København.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og vi kan tilbyde gode løn og ansættelsesvilkår i henhold til intern husoverenskomst for konsulentklubben i Ergoterapeutforeningen.

Er du interesseret?

Er du interesseret, kan du sende din ansøgning til os senest den 13. juni 2024. Hvis du har spørgsmål eller har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Sine Dreyer Skjoldan på [email protected] eller på telefon 53 36 49 94.

Første samtale afholdes den 17. juni 2024.

Kontraktforhandlinger forventes afsluttet 30. juni og der vil være tiltrædelse i din nye stilling den 1. august 2024.

Om Ergoterapeutforeningen

Vi er en stolt professions- og fagforening med en stærk dedikation til vores næsten 10.000 medlemmer. Vores mission er at udvikle og beskytte medlemmernes opgaver, funktioner og arbejdsvilkår.  Ergoterapeuter arbejder med børn, unge, voksne og ældre, der har svært ved at deltage i dagligdagens aktiviteter. Målet med ergoterapi er at gøre den enkelte i stand til at mestre hverdagen ved egen hjælp.


Ledige stillinger