Vil du arbejde i et internationalt miljø, hvor du gør en forskel hver dag? Vi leder efter gamechangers, der vil slutte sig til os, mens vi innoverer til individer og udvikler verdens mest avancerede hjælpemidler.

Hos Permobil sætter vi de mennesker, der bruger vores produkter, i første række. Vores formål er at skabe avancerede hjælpemidler, der gør livet lettere for børn og voksne med funktionsnedsættelser. Vores medarbejdere brænder for at udfordre teknologiens grænser for at levere innovative løsninger, der forbedrer livskvalitet. Vi er en bæredygtig og ansvarlig virksomhed, der er dedikeret til løbende forbedring, og vores kunder og brugere kan stole på, at vi leverer markedsledende løsninger baseret på kliniske data.

Stillingsbeskrivelse

Vi vokser konstant og leder aktivt efter en talentfuld Salgsrepræsentant til at deltage i vores salgsteam i Danmark. Du vil blive en del af et succesrigt team af salgs- og serviceteknikere dedikeret til fortsat at drive vores markedsudvidelse i Danmark ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter på det avancerede mobilitetsmarked. Det gælder høj kvalitet indenfor individuelt tilpassede elektriske kørestole, letvægts manuelle kørestole, hjælpemotorer og siddeløsninger. I denne rolle vil du vedligeholde og udvide eksisterende kunderelationer, identificere og pleje nye kunder på Fyn og Vestsjælland. Du vil engagere dig direkte med kunderne og effektivt omsætte dine salgsstrategier til konkrete resultater for at opnå dine mål.

Ansvarsområder

 • Konvertere tilgængeligt markedspotentiale til projekter og maksimere salget i området,
 • Planlægning og gennemførelse af alle nødvendige salgsaktiviteter,
 • Tage fuldt ejerskab for kunder i dit område,
 • Markedsføre Permobils produkter og tjenester ved at organisere træning, deltage i messer og arbejde tæt sammen med nøglepersoner såsom terapeuter og indkøbere.
 • Udvikle en god forståelse af alle væsentlige tværfunktionelle / interne processer, der kræves for at sikre det højeste mulige niveau af kundetilfredshed,
 • Arbejde aktivt med handlingsplaner for dine kunder i CRM-systemet og løbende opdatere systemet for at dokumentere og sikre dine salgsmål,
 • Din rolle vil indebære at afprøve produkter og sikre, at funktionalitet, komfort og brugervenlighed stemmer overens med vores kvalitetsstandarder.

Kvalifikationer

 • Ergoterapeut / fysioterapeut eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse og / eller teknisk baggrund,
 • Mindst tre års erfaring med succesfuldt salg af tekniske produkter, helst medicinsk udstyr, hjælpemidler til handicappede eller erfaring inden for lignende områder med gode resultater,
 • Erfaring med at arbejde i tværfunktionelle teams og en god forståelse for andre kulturer.
 • IT-færdigheder (MS Office & CRM & Ordrebehandlingssystem)
 • Gyldigt kørekort

Hvem er du

Du er målorienteret, ambitiøs og ser muligheder, hvor andre ser forhindringer. Du vil gerne gøre en forskel for andre, og du ser værdien af dit arbejde i den positive indflydelse på andre menneskers liv. Du søger løsninger og er klar til at tage udfordringer op. Du følger ikke nødvendigvis flokken - du finder nye måder at arbejde på og går derhen, hvor du ser potentiale for at sætte dit præg.

For at passe ind i denne rolle tænker vi også, at du er forretningsorienteret, selvmotiveret, en holdspiller og har en positiv indstilling. Du føler stærk forpligtelse over for vores slutbrugere og elsker at arbejde for en virksomhed, der gør en forskel for mennesker. Derudover vil det være en fordel at bo tæt på Fyn og Vestsjælland (salgsområderne) eller i Høje-Taastrup, hvor Permobil Danmarks kontor er beliggende.

Hvorfor er Permobil det næste skridt for dig?

 • Du vil gøre en forskel. Hver dag.
  Alt hvad vi gør, fører til forståelse og forbedring af vores brugeres liv. Gennem vores evidensbaserede innovation gør vi en forskel i menneskers liv.
 • Du vil sætte dit præg som en del af vores fremtid.
  Vi samarbejder med kolleger på tværs af grænser for at innovere for individer. Den indflydelse, du personligt gør, kan føre til ændringer over hele verden.
 • Du vil føle dig velkommen fra dag ét.
  Vi er kendt for at være gode kolleger, der er samarbejdsvillige, sjove og på forkant. Alle hos Permobil bekymrer sig lige så meget som dig om at gøre en positiv forskel.

Ansøgningsproces

Vi vil løbende gennemføre udvælgelse, så send os din ansøgning i dag eller senest den 31. maj!

Permobil er en arbejdsgiver, der forpligter sig til mangfoldighed og inklusion. Vi byder ansøgninger fra alle kvalificerede personer velkommen.

For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt venligst Malin Sundby, Country Manager Sweden & Denmark, [email protected]

For oplysninger om rekrutteringsprocessen, kontakt venligst Zivile Mitkute, Talent Acquisition Partner, [email protected]

Vi beder om at respektere, at vi ikke ønsker rekrutteringsbistand eller reklame, vi afviser opkald fra rekrutterings- og reklameudbydere.

Mere om Permobil

Grundlæggeren af Permobil, Dr. Per Uddén, mente, at det er en grundlæggende menneskerettighed for personer med funktionsnedsættelser at opnå det størst mulige uafhængighedsniveau og Permobil har i over 50 år haft det som drivkraft.

Permobil er en global leder inden for avanceret rehabiliteringsteknologi, passioneret for bedre at forstå vores brugeres behov og forbedre deres livskvalitet gennem topmoderne sundhedsløsninger. I dag inkluderer disse løsninger elektriske kørestole, sidde- og positioneringsprodukter, manuelle kørestole og hjælpemotorer.

Permobil er en del af Patricia Industries, et datterselskab af Investor AB, og har hovedkontor i Sverige. Permobil har 1600 teammedlemmer i mere end 15 lande over hele verden. For mere information om virksomhedens historie og komplette produktlinje, besøg permobil.com.

LINK: Søg jobbet her


Ledige stillinger