For alle medlemmer


Regresforsikringen kan dække dig, hvis der bliver fremsat et regreskrav over for dig efter lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet § 27. Forsikringen dækker ikke, hvis regreskravet stilles som følge af, at du har handlet forsætligt. 


Som medlem af Ergoterapeutforeningen kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af alle de fordele, som foreningen tilbyder: Et bonuskort til 4000 butikker, restauranter og webshops. Du optjener bonus ved hvert køb, som du får udbetalt hvert år i december måned. Det betyder i praksis, at du sparer penge på alt det, du alligevel ville købe. Forbrugsforeningen har aftaler med fitnesscentre, byggemarkeder og mange, mange flere.

Du kan læse mere om alle rabatterne på forbrugsforeningen.dk, hvor du også melder dig ind. Et medlemskab koster 0,- kr. i kontingent det første år – herefter koster det 132,- kr. om året. 


Som medlem i Ergoterapeutforeningen er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis. Ergoterapeutforeningen er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Du får som medlem af ETF og kunde i Lån & Spar en masse fordele som privatkunde – også som studerende - og er du ikke kunde i Lån & Spar, men medlem af ETF, kan du få hjælp til et økonomisk gennemsyn. Læs mere om alle dine muligheder som medlem af ETF i Lån & Spar her. 


Som medlem i Ergoterapeutforeningen kan du og din familie blive forsikret i Bauta Forsikring. Her kan I få nogle af markedets mest attraktive forsikringer, med gode dækninger til fornuftige priser. Flere af forsikringerne i Bauta Forsikring er kåret Bedst i test af Forbrugerrådet tænk, og Bauta Forsikring er samtidig kendt for at tilbyde god service og passe godt på deres medlemmer. Det gælder, både når du har spørgsmål til dine forsikringer, og ikke mindst hvis uheldet er ude, og du skal have hjælp til en skade. 
Bauta Forsikring har alle de forsikringer, som du typisk har brug for, fx:

Indboforsikring – inkl. cyberhjælp 
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring – inkl. online lægehjælp 
Rejseforsikring – hele verden inkl. afbestilling, farlig sport og online lægehjælp
Sundhedsforsikring – fx udgifter til fysioterapeut, kiropraktor og speciallæger

Har du eller andre i din husstand en virksomhed, er der desuden mulighed for at købe erhvervsforsikringer via LB Erhverv

Du kan få mere at vide om forsikringerne på bauta.dk, hvor der er en særlig side for dig, der er medlem af Ergoterapeutforeningen. Hvis du har spørgsmål, eller har lyst til at få en uforpligtende gennemgang af dine forsikringer, er du også meget velkommen til at ringe til Bauta Forsikring på telefon 33 48 51 06


Ergoterapeutforeningen har indgået et stærkt partnerskab med Arbejdermuseet, der betyder, at du som medlem får fri adgang til museet – og kan tage en ledsager med gratis.

Arbejdermuseet er et kulturhistorisk museum midt i København, der formidler udviklingen i arbejdernes hverdagsliv og arbejdsvilkår fra 1870 og frem til i dag. På museet kan du og din familie se skiftende udstillinger, deltage i arrangementer eller lege i børnenes område, hvor I kan klæde jer ud og prøve at arbejde som gammelt bybud eller bryggeriarbejder.

Er der brug for en pause fra aktiviteterne, er der mulighed for at drikke kaffe eller spise frokost i Arbejdermuseets Cafe & Ølhalle. 

Sådan får du fordelen

Klik ind på Arbejdermuseets hjemmeside, Vælg "Ergoterapeutforeningen" i rullemenuen, "Gratis entre, medlem fagforbund med aftale".

OBS: Du skal bevise ved indgangen, at du er medlem. Det kan fx være i form at en nyhedsmail, en bankoverførsel eller lignende. Arbejdermuseet forklarer det rigtig fint i denne film, som du kan se her.

Sommer på arbejdermuseet

Sommeren over er der forskellige arrangementer for både børn og voksne - og hver torsdag i juli og august er der aftenåbent kl. 17-20. 

Se Arbejdermuseets arrangementer her

 
 
 
 
 

Arbejder du som privatpraktiserende ergoterapeut, er du medlem af både ETF og ETF’s klub for privatpraktiserende ergoterapeuter, kan du blive dækket af den fælles erhvervsansvarsforsikring hos Runa Forsikring

Forsikringen omfatter person- og tingsskade i tilfælde, hvor du som privatpraktiserende ergoterapeut pådrager dig et erstatningsansvar. Desuden dækker forsikringen i tilfælde af grov uagtsomhed samt ved skader under 10.000.000 kr.

Forsikringen supplerer 'Loven om Patientforsikring', der nu også gælder for privatpraktiserende autoriserede sundhedspersoner.

Du skal være opmærksom på, at den fælles erhvervsansvarsforsikring ikke omfatter skader på egen person og egne ting. Ønsker du at være forsikret mod dette, skal du tegne en supplerende forsikring.

Sådan får du fordelen

Du er automatisk dækket af forsikringen, når du er medlem af både Ergoterapeutforeningen og af ETF’s klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Dine ansatte er ligeledes dækket af ordningen, hvis de er medlem af Ergoterapeutforeningen.

Har du spørgsmål eller brug for mere info, så tøv ikke med at kontakte chefkonsulent i ETF Tina Solveig Koch: Mail [email protected]

 

Du kan få særpris på bøger købt gennem forlaget Munksgaard og Gads Forlag

Munksgaard - BogPlus

Som medlem af ETF får du minimum 20 % rabat på alle bøger udgivet af Munksgaard og Hans Reitzel.

Gads Forlag

Gads Forlag er en af Danmarks største udgivere af bøger indenfor ergo- og fysioterapi, samt sygepleje og sundhed. Gads Forlags øvrige udgivelsesprogram tæller markante biografier, historiske værker samt bøger om sundhed, personlig udvikling og livsstil.

Som medlem af Ergoterapeutforeningen får du 20 % rabat på alle forlagets titler, særtilbud 6-12 gange om året med rabat på op til 50 %.


Særligt for studerende


Er du studerende, kan du købe en studieforsikring, der indeholder tre attraktive forsikringer: 

Indboforsikring – inkl. elektronikdækning
Dækker fx hvis du spilder kaffe i din computer, taber din mobiltelefon i toilettet eller hvis din cykel bliver stjålet 

Rejseforsikring – hele verden, inkl. aktiv ferie og afbestilling
Dækker fx hvis du bliver syg på ferien, hvis din kuffert bliver forsinket, og når du skal på aktiv ferie som fx skiferie.

Ulykkesforsikring
Dækker fx hvis du vælter på cyklen og slår dine fortænder ud, eller hvis du falder på en løbetur og kommer til skade, så du får brug for fysioterapi.  

Du får ekstra fordele, når du er medlem i Ergoterapeutforeningen

0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri
Ekstra rabat på ulykkesforsikringens heltidsdækning = ekstra rabat
Du kan beholde din studierabat i 1 år efter du er færdig med uddannelsen

Du får de samme attraktive forsikringer som alle andre, der er forsikret i Bauta Forsikring. Eneste forskel er, at du får dem til en attraktiv studiepris.  
Læs mere om din studieforsikring 

 

Gratis praktikforsikring til ergoterapeutstuderende

Som studentermedlem i Ergoterapeutforeningen er du automatisk dækket af en ansvarsforsikring, som både gælder praktik (klinisk undervisning) samt indlæring og afprøvning af ergoterapeutiske færdigheder i undervisningen på skolen. Har du ikke tegnet din egen privat- eller erhvervsansvarsforsikring, er du altså alligevel dækket økonomisk, hvis du skulle forvolde skade på patienter eller ting under din praktik eller i undervisningen.

Forsikringen dækker også i udlandet, hvis skaden er sket under rejser eller midlertidigt ophold (under 1 år) i forbindelse med din uddannelse. Vær opmærksom på, at der gælder specielle forsikringsregler i USA, Australien, New Zealand og andre lande, hvor erstatninger typisk kan være højere end i Danmark. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte ETF, inden du indgår praktikaftale.

Sådan får du fordelen:

Forsikringen er gratis for dig og træder automatisk i kraft, når du har meldt dig ind.

• Se Forsikringspolice

• Se forsikringspolice til studerende ved ophold i udlandet

Det er ikke et krav, at forsikringsbeviset skal medbringes ved praktikophold i udlandet, men undersøg om dit praktiksted kræver det. Du er under alle omstændigheder altid omfattet af forsikringen, hvis skaden sker på et tidspunkt, hvor du er medlem af ETF.

Professional Liability Insurance Policy

Read the english policy

Disclaimer

In the event of doubts about interpretation or errors in the present terms of insurance, the terms in Danish shall be applicable.

Ansvarsfraskrivelse

Skulle der opstå fortolkningstvivl eller være fejlskrift i disse forsikringsvilkår, er det de dansksprogede vilkår, som er gældende.


Kun for medlemmer

For at kunne få adgang til medlemsfordelene skal du være medlem i Ergoterapeutforeningen og logge ind på hjemmesiden. Du logger ind ved at klikke på "Mit ETF" øverst i højre hjørne:

 Eller ved at klikke her.
Meld dig ind nu

Stå stærkere - bliv medlem af Ergoterapeut-foreningen
 
 


Brug for hjælp?

Skriv til medlemskonsulent

Skriv
Theresa Vind Nordentoft
Medlemskonsulent
Medlem og kommunikation