Hvordan er det nu lige med de der ferieregler? Hvor meget ferie har jeg ret til? Hvornår skal den bruges? 
Få svar med ferieberegneren.

 

Prøv Ferieberegneren

Du skal være opmærksom på, at beregningerne er baseret på dine egne indtastninger i skemaet.

Hvis du ønsker at afholde ferie på forskud, så skal du lave aftale herom med din arbejdsgiver. Vær opmærksom på, at aftalt forskudsferie skal kunne optjenes i det pågældende ferieår. Det vil sige, at den ferie, du holder på forskud, skal kunne "tilbagebetales" inden ferieårets udløb.

Beregning af feriedage findes ved at dividere antallet af ferietimer med din ansættelsesbrøk. Fx 37 timer/7,4 timer = 5 feriedage.

Tiltræder du midt i et ferieår, så skal du være opmærksom på, at du i stedet for ferie optjent ved nuværende arbejdsgiver kan have ferie via et feriekort.

Den 6. ferieuge – her skal du være opmærksom på, at der på din arbejdsplads kan være indgået aftale om overførsel af 6. ferieuge, hvis denne ikke er afholdt. Tjek med lønkontoret, hvad der gælder for netop dig.

Er du privatansat, skal du være opmærksom på, at der kan være særlige regler i forhold til 6. ferieuge og særlig forhøjet feriegodtgørelse.

Har du spørgsmål om ferie i forbindelse med fratræden eller feriehindring, så kontakt ETF.

 

”I Ergoterapeutforeningen forsøger vi at skabe digitale løsninger, der gør livet lidt nemmere for vores medlemmer, så de kan fokusere på det de er bedst til – nemlig at være ergoterapeuter”, fortæller formand i Ergoterapeutforeningen, Tina Nør Langager og fortsætter:

”Netop derfor har vi udviklet en digital ferieberegner, der gør det nemt at planlægge ferien og få et hurtigt overblik over optjening og afholdelse af ferie”.

En digital værktøjskasse til medlemmer af Ergoterapeutforeningen

Ferieberegneren er den nyeste tilføjelse til den voksende ”digitale medlemsværktøjskasse” i Ergoterapeutforeningen, som du har fri adgang til som medlem. I værktøjskassen kan du også finde en barsels- og en lønberegner.
Begge værktøjer er blandt de mest besøgte og brugte på hjemmesiden.

Ferie og fridage

Ferie og fridage

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skriv til ETF