Hjem > Ydelseskatalog

Ydelseskatalog

Her finder du beskrivelser af ergoterapifaglige ydelser, skrevet af ergoterapeuter. Du kan bidrage i kommentarfeltet. Indsend en ydelsesbeskrivelse nederst på siden.

Du kan selv indsende en ny ydelsesbeskrivelse

En redaktionsgruppe i Ergoterapeutforeningen foretager den første screening, hvorefter vi publicerer bidraget,  så det kan blive kvalificeret og videreudviklet i en åben og respektfuld dialog med kolleger og studerende m.fl. landet over.

Du kan også gå på opdagelse i de allerede offentliggjorte  ydelsesbeskrivelser. Skriv gerne spørgsmål, tilføjelser og giv supplerende viden i kommentarboksen.

Hvorfor et ydelseskatalog?

Ergoterapeutforeningen vil styrke de ergoterapifaglige ydelser til borgerne på både det offentlige og private arbejdsmarked. Med Ydelseskataloget vil vi sætte ord på vores fag, så alle kan se, hvordan ergoterapi kan gøre en forskel for borgere og patienter i alle aldre.

Ydelseskataloget er løbende i vækst og udvikling, nøjagtig som  faget ergoterapi er det. Kataloget kommer ikke til at indeholde udtømmende beskrivelser af alle former for ergoterapeutisk praksis. Men det sammenfatter og oversætter ergoterapeutisk fagterminologi til praktiske ydelser. Og beskrivelserne laves, så både private og offentlige aftagere kan forstå dem.

Sådan bliver en ydelsesbeskrivelse til

Ydelseskataloget publiceres elektronisk på denne hjemmeside og vil hele tiden blive udviklet og revideret af dig og andre interesserede. Når du sender et forslag til en ydelsesbeskrivelse ind til Ydelseskataloget, vil en redaktionsgruppe læse den, før den første udgave lægges ud på hjemmesiden. Redaktionsgruppen består af næstformand Lene Barslund og konsulent i Fag & Politik Mette Nørgaard. Derefter indsamler redaktionsgruppen input og tilføjelser fra andre ergoterapeuter. Endelig bliver eventuelle ændringsforslag indarbejdet i ydelsesbeskrivelsen.

Ydelsesbeskrivelser på vej

  • Udredning af funktionsniveau for psykisk sårbare
  • Kolonihave for patienter på psykiatrisk afdeling