Hjem > Studerende

Studerende

Etf giver dig støtte og faglig ballast undervejs i din studietid og er klar til at hjælpe dig ud på arbejdsmarkedet efter uddannelsen

Seneste nyheder

28. juli 2017
Ergoterapeutuddannelserne optager i år en enkelt studerende mere end sidste år. Det er tilfredsstillende, men der kan stadig arbejdes med kendskabet til faget, mener formand Tina Nør Langager.
28. juni 2017
I dag fik 17 nye kandidater i ergoterapi deres eksamensbevis på Syddansk Universitet. Deres kompetencer bliver eftertragtede, fastslog formand for Ergoterapeutforeningen, Tina Nør Langager.
20. november 2016
Bachelorprisen 2016 går til projektet ’Er jeg syg eller rask?", der er en kvalitativ undersøgelse af senfølgers betydning for unge børnekræftoverleveres hverdagsliv.
3. november 2016
Besparelserne er en konsekvens af regeringens planlagte finanslovsbesparelser på uddannelsesområdet, hvor professionshøjskolerne skal spare 1,2 milliarder. Etf har afholdt møde med TR for underviserne på Professionshøjskolerne.
11. oktober 2016
To ergoterapeutstuderende fra UC Syd i Esbjerg har deltaget i et forskningsprojekt om spiserobotter.
3. oktober 2016
Studerende fra Ergo- og fysioterapeutuddannelserne samt sygeplejerskeuddannelsen på professionsskolen Metropol i København afsluttede i foråret et tværfagligt forsøgsmodul. Her skulle de stifte bekendtskab med sammenhængende borgerforløb.
15. august 2016
Over en tredjedel af unge mellem 21 og 24 år har ikke en forsikring ifølge en undersøgelse fra Forsikring og Pension. Men en forsikring er vigtig, for som ung studerende har du langt flere værdier, end du lige går og tror. Nu får du ekstra fordele gennem dit medlemskab af Ergoterapeutforeningen.
1. juni 2016
De ergoterapeutstuderende der starter på Professionshøjskolerne efter sommerferien, vil møde op til en revideret uddannelse. Den nye bekendtgørelse til ergoterapeutuddannelsen, som har været undervejs i ca. 1½ år, er lige blevet underskrevet af ministeren og offentliggjort.

Dokumenter

Om fordelene ved at være medlem af Etf.
Gode råd om at komme ind på jobmarkedet.