Hjem > OK18

OK18

Den nuværende overenskomst for ergoterapeuter ansat i kommunerne og regionerne udløber i marts måned 2018. Du kan her på siden holde dig opdateret og læse om forhandlingerne om din nye overenskomster.

Seneste nyheder

15. februar 2018
Forløbet ved denne overenskomstfornyelse har været anderledes. Her er et kort rids af OK-situationen, som den ser ud lige nu.
1. februar 2018
Sundhedskartellet (SHK) planlægger at holde stormøde mandag den 12. marts 2018 om resultatet af OK18-forhandlingerne forudsat, der er indgået forlig på det kommunale og regionale område. Mødet vil blive afholdt på Hotel Tivoli i København. 
22. januar 2018
Efter et OK-møde søndag på KL-området kan det nu konstateres, at forhandlingsparterne er indstillet på at forholde sig til konkrete elementer i en arbejdstidsaftale for lærerne. Og det var det egentlige mål med det politiske håndslag mellem organisationerne.

Dokumenter

Læs uddybende løn, arbejdsliv, arbejdstid, fag- og kompetenceudvikling m.m i forlængelse af SHK's debatoplæg.
Pensionskassen for ergoterapeuter blev stiftet i 1950’erne og indtil forhandlingerne i 2002 havde ergoterapeuter og fysioterapeuter på det kommunale og det regionale område en såkaldt 5+10%-ordning.
Når man sammenligner ergoterapeuters overenskomstaftalte løn til kommuner og regioner, er det vigtigt at være opmærksom på forskelle i det antal år erfaring, der forudsættes for lønstigninger, pensionssats og evt. størrelsen på den særlige feriegodtgørelse.
Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg er i gang med forberedelsen af OK18, men vi har brug for dit input til forhandlingerne i forhold til, hvad det er vigtigt at få ændret eller forbedret.