Hjem > OK18

OK18

Nyheder, dokumenter og information frem mod den nye overenskomst

Seneste nyheder

18. september 2017
En ny undersøgelse blandt Ergoterapeutforeningens og 24 andre lønmodtagerorganisationers offentligt ansatte viser, at mere end hver anden bruger tid udenfor arbejdstiden for at sikre, at arbejdsopgaverne bliver løst i en ordentlig kvalitet.
21. august 2017
Det er blevet tid til kravindsamling til OK18. Bidrag med dine behov og ønsker, så vi kan opnå det bedst mulige resultat for ergoterapeuterne i de kommende overenskomstforhandlinger.
9. juni 2017
Tillidsrepræsentanter fra Sundhedskartellets organisationer tog fredag hul på forløbet frem mod næste års overenskomstforhandlinger. Regionerne og kommuner kom til mødet i Odense uden løfter.

Dokumenter

Læs uddybende løn, arbejdsliv, arbejdstid, fag- og kompetenceudvikling m.m i forlængelse af SHK's debatoplæg.
Pensionskassen for ergoterapeuter blev stiftet i 1950’erne og indtil forhandlingerne i 2002 havde ergoterapeuter og fysioterapeuter på det kommunale og det regionale område en såkaldt 5+10%-ordning.
Når man sammenligner ergoterapeuters overenskomstaftalte løn til kommuner og regioner, er det vigtigt at være opmærksom på forskelle i det antal år erfaring, der forudsættes for lønstigninger, pensionssats og evt. størrelsen på den særlige feriegodtgørelse.
Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg er i gang med forberedelsen af OK18, men vi har brug for dit input til forhandlingerne i forhold til, hvad det er vigtigt at få ændret eller forbedret.