Hjem > OK18

OK18

Overenskomstforhandlingerne på alle tre områder (staten, kommunerne og regioner) er alle brudt sammen. Der er varslet konflikt på statens område, og den 5. marts varsles der også konflikt på det kommunale og regionale område. Nu fortsætter forhandlingerne i forligsinstitutionen, hvis der ikke bliver indgået forlig der, bliver konflikten en realitet. Følg udviklingen og få svar på dine spørgsmål her på siden.

Guides

Sider

Seneste nyheder

22. marts 2018
Sundhedskartellets tillidsrepræsentanter var sammen med pædagoger, soldater, SOSU-assistenter, skolelærere, fængselsbetjente, akademikere og 120 andre faggrupper samlet til historiens største tillidsrepræsentantmøde torsdag.
22. marts 2018
Du har altid mulighed for at logge ind på mit.etf.dk og se den skriftlige dialog, der er mellem dig og Etf. Det betyder, at du kan genfinde de mails, vi har sendt om fx konflikt på din profil på mit.etf.dk.
14. marts 2018
Forhandlingsfællesskabet (FF) og Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) inviterer til TR-stormøde den 22. marts 2018 i Fredericia. Mødet er for alle tillidsrepræsentanter på det statslige, regionale og kommunale område. Fra Etf kan FTR, TR og TR-suppleanter for flere faggrupper tilmelde sig.    

Dokumenter

Læs uddybende løn, arbejdsliv, arbejdstid, fag- og kompetenceudvikling m.m i forlængelse af SHK's debatoplæg.
Pensionskassen for ergoterapeuter blev stiftet i 1950’erne og indtil forhandlingerne i 2002 havde ergoterapeuter og fysioterapeuter på det kommunale og det regionale område en såkaldt 5+10%-ordning.
Når man sammenligner ergoterapeuters overenskomstaftalte løn til kommuner og regioner, er det vigtigt at være opmærksom på forskelle i det antal år erfaring, der forudsættes for lønstigninger, pensionssats og evt. størrelsen på den særlige feriegodtgørelse.
Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg er i gang med forberedelsen af OK18, men vi har brug for dit input til forhandlingerne i forhold til, hvad det er vigtigt at få ændret eller forbedret.