Hjem > OK18

OK18

Den nuværende overenskomst for ergoterapeuter ansat i kommunerne og regionerne udløber i marts måned 2018. Du kan her på siden holde dig opdateret og læse om forhandlingerne om din nye overenskomster.

Seneste nyheder

4. januar 2018
Hovedbestyrelserne i Sundhedskartellets organisationer var samlet den 4. januar for at diskutere kravene til arbejdsgiverne ved OK18.
21. december 2017
Efter kravudvekslinger og præsentationer af både generelle og specielle krav står det klart, at kampen om lønnen bliver et af de helt store temaer ved OK18.
15. december 2017
Overenskomstforhandlingerne afventer, at der kommer reelt indhold i KL’s forhandlinger om arbejdstid med lærerne.

Dokumenter

Læs uddybende løn, arbejdsliv, arbejdstid, fag- og kompetenceudvikling m.m i forlængelse af SHK's debatoplæg.
Pensionskassen for ergoterapeuter blev stiftet i 1950’erne og indtil forhandlingerne i 2002 havde ergoterapeuter og fysioterapeuter på det kommunale og det regionale område en såkaldt 5+10%-ordning.
Når man sammenligner ergoterapeuters overenskomstaftalte løn til kommuner og regioner, er det vigtigt at være opmærksom på forskelle i det antal år erfaring, der forudsættes for lønstigninger, pensionssats og evt. størrelsen på den særlige feriegodtgørelse.
Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg er i gang med forberedelsen af OK18, men vi har brug for dit input til forhandlingerne i forhold til, hvad det er vigtigt at få ændret eller forbedret.