Hjem > Tjek dine medlemsoplysninger

Tjek dine medlemsoplysninger

Vi vil rigtig gerne have de helt rigtige oplysninger om dig i vores medlemssystem. Når vi fx kender din mailadresse, kan vi lettere komme i kontakt med dig, og så kan vi gøre meget mere for dig som medlem. Og det vil vi gerne.

Vi håber, at du vil gå ind og tjekke dine oplysninger i medlemssystemet og rette dem, hvis de ikke er rigtige. Jo flere oplysninger, du skriver, jo nemmere er det for os at komme i kontakt med dig.

Jo bedre vi kender hinanden...

Vi vil rigtig gerne have de helt rigtige oplysninger om dig i vores medlemssystem. Når vi ved, hvor du arbejder, og hvordan vi kan komme i kontakt med dig, så kan vi gøre meget mere for dig som medlem. Og det vil vi gerne. 

Lyder det logisk? 

Det er det også – men ikke altid nemt. For Ergoterapeutforeningen får nemlig ikke automatisk besked fra din arbejdsgiver, når du skifter job, får nyt mobilnummer eller ny mailadresse. Det tror mange af vores medlemmer, og det forstår vi godt – for det ville også være smart. Men i virkeligheden ved vi ikke mere end det, du taster ind i vores medlemssystem.

Hvad får jeg ud af at udfylde min profil?

Jo mere, du udfylder din profil, jo bedre kan vi målrette indholdet til dig. Hvis vi f.eks. har din mailadresse, er det muligt for os at maile dig medlemsundersøgelser, relevant information og f.eks. er det også muligt at maile dig afstemnings- og valgmaterialer. Sådan sparer vi både udgifter til forsendelse af materialet samt administrationen, der er forbundet med opgaven. Og gør det lettere for dig!

Har du spørgsmål vedr. din opdateringer i medlemssystemet, er du velkommen til at kontakte Kirsten Hermansen
 kih@etf.dk