Hjem > Mere > Om Etf > Ledige stillinger i Etf

Ledige stillinger i Etf

Læs om jobmuligheder i Ergoterapeutforeningen.

GENOPSLAG
 

Webkonsulent – med flair for data og ansvar for etf.dk

Er du den, der ubesværet udvikler indhold på tværs af platforme og sociale medier? Er du en datahaj med hang til SEO og digitale værktøjer? Er du stærk til at samarbejde med mange fagligheder for at skabe resultater? Og ved du hvordan, du kan gøre ergoterapeuternes platforme endnu mere synlige? Så er det måske dig, der skal have ansvar for at drive og udvikle indholdet på etf.dk

Dine vigtigste arbejdsopgaver og ansvar

Dine opgaver kommer til at spænde vidt. Det bliver dit ansvar, at:

 • kvalitetssikre etf.dk og skabe optimale brugerrejser
 • arbejde målrettet med SEO og udvikle sitet ud fra data og brugertests
 • videreudvikle koncepter og indhold i den digitale kommunikation – og realisere dem
 • planlægge, producere og distribuere relevant og fængende indhold, der skaber synergi
 • supportere og undervise foreningens lokale ”redaktører” med formidling af fagligt stof

Vi ser etf.dk som en vigtig brik i vores samlede mediebillede. Vi er ambitiøse. Vi udvikler hele tiden vores produkter. Du vil som webkonsulent blive en aktiv medspiller i samarbejdet med dine kolleger i kommunikationsafdelingen, de mange andre kolleger, ledelsen og de medlemsvalgte politikere.

Vi forventer, at:

 • du trives med at stå i spidsen for drift og udvikling af et website
 • du brænder for at arbejde på tværs af medierne – også de sociale
 • du har et klart, digitalt fokus i dit arbejde
 • du ser udviklingspotentialet i rutinerne
 • du mestrer at omsætte energien fra samarbejdet til de bedste løsninger
 • du har solid erfaring med CMS-systemer (gerne Drupal), Google Analytics og SEO

Vi forestiller os, at:

 • du har en relevant uddannelse som f.eks. cand.com eller cand.it
 • du har 3 til 5 års relevant erhvervserfaring eller mere

Om os

Kommunikationsafdelingen i Ergoterapeutforeningen består af fire personer; - en fagbladsredaktør, en kommunikationsansvarlig, den nye webkonsulent og en journalistpraktikant. Opgaverne er mange, og de løses i tæt samarbejde i et dynamisk, fagligt miljø i en uhøjtidelig atmosfære. Afdelingen er en stabsfunktion under foreningens direktør.

Der er mange ambitioner. Der er kort afstand til de administrative og politiske beslutningstagere, og der er ikke langt fra beslutning til handling. Der er respekt for fagligheden og rum nok til, at ideer kan udfoldes uden at støde mod muren eller drukne undervejs i kommandovejen.
 
Du vil komme til at arbejde centralt lige ved Nørreport Station, hvor vi har til huse i nyrenoverede, lyse lokaler. Stillingen er en fuldtidsstilling. Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Ergoterapeutforeningen og Konsulentklubben. Tiltrædelse snarest.

Noget for dig?

Hvis du ser dig selv som vores nye, dynamiske kollega, så fortæl os hvorfor. Send os din ansøgning, så vi har den senest den 1. december 2017, kl. 12.00.

CV og relevante bilag skal vedhæftes ansøgningen.

Vi holder ansættelsessamtaler medio december 2017.

Yderligere oplysninger 

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Lars Møller 53 36 49 03 eller kommunikationsansvarlig Luise Bæhrenz Hjort på 53 36 49 42

Du kan læse mere om Ergoterapeutforeningen på etf.dk

Ergoterapeutforeningen organiserer knap 9.000 ergoterapeuter og studerende. Foreningen udvikler og sikrer ergoterapeuters roller og vilkår på arbejdsmarkedet, samt styrker den faglige profil og værdi for borgerne og samfundet. Ergoterapeuter analyserer og identificerer det enkeltes menneskes ressourcer, og bidrager på den måde til et samfund, hvor alle kan være inkluderede, aktive borgere i deres hverdag, uanset hvor og hvordan den foregår