Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

23. januar - 15. juni 2018
FTF's diplomuddannelse i ledelse er et tilbud til dig, som gerne vil skabe fornyelse og i det hele taget være bedre rustet til at takle alle de...
23. januar 2018
Temadag for ergoterapeuter der arbejder med eller har interesse i hverdagsrehabilitering
30. januar 2018
Kom til Sorø, hvis du er studerende eller ergoterapeut med interesse for psykiatri og psykosocial rehabilitering.

Seneste nyheder

16. januar 2018
KL har netop udgivet udspillet ”Forebyggelse for fremtiden”, som opstiller seks pejlemærker for at sætte en fælles retning for arbejdet med at styrke forebyggelsen. Det er et fokus, som Ergoterapeutforeningen bakker op om.
15. januar 2018
En teknisk ændring fra Sundhedsdatastyrelsen betyder, at registrering af ergo- og fysioterapeuters ydelser nu sker på lige vilkår som for andre faggrupper.
15. januar 2018
Regeringen lancerer en ny digetal strategi for sundhedsvæsenet 2018 - 2022. Strategien følger økonomiaftalen mellem regeringen, Danske Regioner og KL for 2018.

Job

Ansøgningsfrist
19. januar 2018
Skanderborg
Har du lyst til en spændende og udfordrende stilling inden for demensområdet, med masser af muligheder for at påvirke fremtidens demensindsats i Skanderborg Kommune? Så er muligheden her...
Ansøgningsfrist
21. januar 2018
Halsnæs
Brænder du for at inddrage borgeren i hverdagsaktivitet og fysisk aktivitet, og vil du bidrage til det tværfaglige samarbejde inden for gerontologien, så kan du være med til at skabe den gode forandring i Halsnæs Kommune.
Ansøgningsfrist
21. januar 2018
Halsnæs
Brænder du for at inddrage borgeren i hverdagsaktivitet og fysisk aktivitet, og vil du bidrage til det tværfaglige samarbejde inden for gerontologien, så kan du være med til at skabe den gode forandring på Halsnæs Kommunes plejecentre.