Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

7. april 2018
Der har været stor efterspørgsel og mange kom ikke med, så vi gentager derfor succes'en. Skynd dig at tilmelde dig, så du er sikret en plads.
8. april 2018
Der har været stor efterspørgsel og mange kom ikke med, så vi gentager derfor succes'en. Skynd dig at tilmelde dig, så du er sikret en plads.
9. april 2018
Ph.d.-afhandlingen af cand.scient.san. ergoterapeut Tove Lise Nielsen: "Ergoterapi i ældre menneskers hjem: Et studie af effekt og af...

Seneste nyheder

22. marts 2018
Sundhedskartellets tillidsrepræsentanter var sammen med pædagoger, soldater, SOSU-assistenter, skolelærere, fængselsbetjente, akademikere og 120 andre faggrupper samlet til historiens største tillidsrepræsentantmøde torsdag.
19. marts 2018
Ergoterapeutforeningen er på Health & Rehab 2018 med et stærkt program. Læs mere om, hvad du kommer til at opleve, når vi ses på messen i dagene den 15. – 17. maj.
19. marts 2018
Slå et slag for ergoterapi på Folkemødet 2018. Lørdag den 16. juni inviterer Ergoterapeutforeningen på endagstur fra København til Allinge.

Job

Ansøgningsfrist
2. april 2018
Er du en dygtig og erfaren sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, socialpædagog eller tilsvarende og med et indgående kendskab til ældreområdet i kommunerne?
Ansøgningsfrist
4. april 2018
Roskilde
Træningsopgaverne vil foregå på forskellige lokationer i Roskilde Kommune; I vores træningslokaler, som er fordelt på 6 lokationer i kommunen, men kan også foregå i borgerens hjem eller andre lokaler i lokalmiljøet. Pendling vil forekomme.
Ansøgningsfrist
5. april 2018
Høje-Taastrup
Du bliver en central medarbejder på demensområdet i Høje-Taastrup Kommune, som sammen med resten af demensteamet skal skabe sammenhæng for borgere med de-menssygdom og deres pårørende. På baggrund af en vakant stilling og en opnormering søger vi to...