Hjem > Mere > Om Etf > Ledige stillinger i Etf

Ledige stillinger i Etf

Læs om jobmuligheder i Ergoterapeutforeningen.

Økonomimedarbejder med stort digitalt fokus til Ergoterapeutforeningen

Vores drift skal optimeres. Vores tid skal anvendes bedre. Der skal udvikles. Og vi har store ambitioner. Hvis du har den viden og det fokus, der skal til. Ja så er du måske på vej til at blive vores nye kollega.

Jobindhold

Opgaverne spænder vidt. Du skal varetage almindelige bogholderimæssige opgaver. Men du skal også være aktivt med til at drive udviklingen. Målet er, at vi får optimeret alle processer og får det størst mulige udbytte af vores systemer. Det er vigtigt, at du trives med begge typer opgaver. Konkret hører disse opgaver til hos dig:

  • Løbende registrering og betaling af kreditorer i samarbejde med din kollega
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Månedlig rapportering til ledelse og budgetansvarlige
  • Budgetopfølgning
  • Budgetoplæg til ledelsen
  • Lønadministration

Som økonomimenneske ved du, hvor vigtigt det er, at der er orden i tingene. Det er derfor en forudsætning, at du har erfaring med det helt grundlæggende bogholderiarbejde. Med afsæt i den erfaring er der til gengæld rigtig god plads til at lade dine ideer og visioner for en optimering af alle processer komme i spil.  Vores fokus er et nyt og bedre produkt. Vi vil ikke være begrænsede af ”sådan plejer vi at gøre”.

Bogholderiet og resten af sekretariatet

Man skal ikke være verdensmester i hovedregning for at tælle medarbejderne i bogholderiet. Der et nok at kunne tælle til to. Udover vores nye økonomimedarbejder er der tilknyttet en økonomiassistent. Hun er uddannet hos os og har netop afsluttet sin uddannelse. Hun er dygtig, så hende har vi ansat i en fast stilling. Lidt forenklet fortalt er hendes hovedopgaver alt det andet. Ikke mindst debitorerne. Men i en lille enhed vil der altid være opgaver, som er fælles. Vi lægger stor vægt på, at opgaverne løses i samarbejde med opgaveløsningen for øje.

Hvis vi tæller de øvrige medarbejdere med, er vi lige omkring 40. De er opdelt i forskellige afdelinger og enheder. Vi har valgt at have en ledelse på blot 2 personer. Der har givet en meget kort ”kommandovej” hos os og afkortet vejen fra beslutning til handling. Vi har en uformel omgangstone og gode samarbejdsrelationer internt.

Vores systemer

Vi er skiftet fra C5 til Navision for ikke så længe siden. Efter de forudsigelige indkøringsproblemer er vi nu ved at være på plads, så tiden ikke skal bruges på at rette fejl og ændre opsætning. Men vi er sikre på, at der ligger uudnyttede potentialer i Navision. Dem skal vi have i spil.

Vi skiftede samtidig til Lessors Payroll. Det er ved at køre fornuftigt efter en indkøringsperiode. Til gengæld er vi udfordrede på Lessors Time & Attendance. Det har vi fokus på.

Hvis du kender til systemerne, er det selvfølgelig en fordel. Hvis ikke er det afgørende for os, at du er så fortrolig med økonomisystemer, at du hurtigt kan tilegne dig den viden, der skal til for at løfte opgaven.

Hvem er du?

Du har minimum 5 års erfaring fra arbejdet i et bogholderi med dig. Du er sikkert uddannet HD i regnskab. Du kan arbejde meget selvstændigt. Du trives både med at have fingrene i opgaverne og samtidig tænke i udvikling, optimering og realisering. Du trives i en lille enhed.

Hvad tilbyder vi?

Du vil komme til at arbejde centralt lige ved Nørreport Station, hvor vi har til huse i nyrenoverede, lyse lokaler. Stillingen er en fuldtidsstilling. Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Ergoterapeutforeningen og Konsulentklubben (de akademiske medarbejdere m.fl.) Tiltrædelse snarest muligt.

Noget for dig?
Hvis du ser dig selv som vores nye, dynamiske kollega, så fortæl os hvorfor. Send os en ansøgning, så vi har den senest den 7. november 2017, kl. 12.00

Vi holder ansættelsessamtaler den 17. november 2017.

Yderligere oplysninger 
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Lars Møller 53 36 49 03 eller vicedirektør Anders Grønbæk 53 36 49 05.

Du kan læse mere om Ergoterapeutforeningen på etf.dk

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning til etf@etf.dk

CV og relevante bilag skal vedhæftes ansøgningen.

Ergoterapeutforeningen organiserer knap 9.000 ergoterapeuter og studerende. Foreningen udvikler og sikrer ergoterapeuters roller og vilkår på arbejdsmarkedet, samt styrker den faglige profil og værdi for borgerne og samfundet. Ergoterapeuter analyserer og identificerer det enkeltes menneskes ressourcer, og bidrager på den måde til et samfund, hvor alle kan være inkluderede, aktive borgere i deres hverdag, uanset hvor og hvordan den foregår.