Hjem > Ledig

Ledig

Her får du hjælp og vejledning til at finde et job.

Seneste nyheder

19. oktober 2015
I dag har Dagpengekommissionen præsenteret dens anbefalinger til en ny dagpengemodel. Etf er tilfreds med det skitserede forslag om mere fleksible rettigheder til genoptjening af dagpenge. Det beror på, at korte job som f.eks. vikariater, deltids- og projektansættelser også skal være attraktive for den enkelte. Men Etf er dog ærgerlig over, at der er lagt op til, at vores nyuddannede kommer til at betale en del af regningen for et nyt dagpengesystem.
30. juni 2015
Har du lederambitioner? Eller har du en kollega som har? Etf har flere tilbud til dig, der overvejer ledelse
14. januar 2015
De gode resultater med trainee-ordningen gør, at regeringen har afsat penge til, at ordningen kan fortsætte i 2015 og 2016. Knap 80 % af de ergoterapeuter, som deltog i projektet i 2012-2014 kom i arbejde. Trainee-ordningen er en mulighed for dig som er ledig, nyuddannet ergoterapeut.
20. marts 2014
Flere medlemmer har oplevet problemer med log ind på den nye hjemmeside. Du kan sandsynligvis løse problemerne selv.
20. marts 2014
Med DSA's tilbud om karrierecoaching får du en unik mulighed for professionel hjælp til at afklare dine mål og ønsker i arbejdslivet. Du kan regne med kompetent sparring, målrettet afklaring af dine kompetencer, din motivation, dine ønsker og behov.
5. januar 2014
Det lyder paradoksalt, men en af de nyuddannedes største barrierer for at komme ind på arbejdsmarkedet er, at de mangler uddannelse.