Hjem > Leder

Leder

Her på siden finder du information til ledere og til dig der overvejer ledervejen.

Seneste nyheder

14. juli 2017
Da FTF er hovedorganisation for mange faggrupper samt ledere fra såvel offentlige som private virksomheder, skal lederpolitikken kunne rumme disse forskelligheder.
8. maj 2017
Det kan som TR være vanskeligt at matche ledelsen og afkode dens strategier. Det oplevede Jytte Tolstrup, der er lektor på Metropol, og hun tilmeldte sig derfor FTF’s diplomuddannelse i ledelse. Det valg er hun glad for.
17. marts 2017
Regeringen har nu offentliggjort ledelseskommissionen, der skal sætte fokus på god offentlig ledelse. Det initiativ hilser Ergoterapeutforeningen velkommen.
12. marts 2017
Find fodfæste og kom et skridt videre i TRIO’en eller det lokale MED-udvalg med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. Det er formålet med de fem SPARK møder for kommunale arbejdspladser.
6. marts 2017
Hvordan får man tilliden og trygheden tilbage i en medarbejdergruppe, så trivslen forbedres til gavn for borgerne? Se hvordan SPARK-konsulent støttede tværfagligt team i Vejle.
6. februar 2017
FTF har netop udgivet en ny rapport, der beskriver de mulige konsekvenser af grænseløst arbejde. Ergoterapeuter er blandt de FTF-faggrupper, for hvem arbejdet betyder mest. Et meningsfuldt arbejde rummer nogle klare fordele, men udgør også en risiko for mistrivsel, hvis man ikke oplever at lykkes på arbejdet eller hvis det ikke er muligt at levere kvalitet i arbejdet. Rapporten bekræfter samtidig aktualiteten af Etf’s fokusområde ”Kvalitet og trivsel i hverdagen”.
31. oktober 2016
I sidste uge fandt Etf’s årlige lederkonference sted. Forholdet mellem faglig kvalitet og autonomi på den ene side og centraliserede budget- og økonomistyringssystemer på den anden blev sat under lup.
27. oktober 2016
Uge 43 er europæisk arbejdsmiljøuge, og Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har i den anledning besluttet at formidle en række artikler med viden og information om det psykiske arbejdsmiljø.

Dokumenter

Læs Ergoterapeutforeningens politikark om ledelse.
Få information om de mange fordele ved medlemskab i Etf's selskab for ledere.