Hjem > Ergoterapien søger ny kollega til vikariat 1. februar - 31. juli 2018

Ergoterapien søger ny kollega til vikariat 1. februar - 31. juli 2018

Brænder du for at inddrage borgeren i hverdagsaktivitet og fysisk aktivitet, og vil du bidrage til det tværfaglige samarbejde inden for gerontologien, så kan du være med til at skabe den gode forandring i Halsnæs Kommune.

Stillingen hører organisatorisk under Træning og Aktivitet, hvor du organiseres i ergoterapien med monofaglige kollegaer og leder.
 
Arbejdet forudsætter et tæt samarbejde med pårørende og ansatte omkring borger, hvor det forventes at ergoterapeuterne kan vejlede i forhold til udvalgte opgaver. Dele af arbejdsprocessen består af identifikation af borgers ressourcer og behov i forbindelse med aktivitet og deltagelse, for derefter at vejlede borger og ansatte i en løbende opfølgning samt afslutningsvis evaluering af aftalte mål.

Vi tilbyder

Ergoterapien i Halsnæs Kommune er en broget skare af 12 energiske og entusiastiske ergoterapeuter, som i fælleskab værner om en god arbejdsplads. For os indbefatter en god arbejdsplads tillid, åbenhed, udvikling og plads til forskellighed. I ergoterapien vil du finde både unge, (lidt ældre), erfarne og nyuddannede ergoterapeuter og fælles for os allesammen er, at vi dagligt sparrer med hinanden, stiller spørgsmål på kryds og tværs, vidensdeler og erfaringsudveksler. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, og nysgerrighed og interesse er blot med til at udvikle alles praksis. 

 • En spændende stilling indenfor gerontologi og rehabilitering
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på tværfaglighed i opgaveløsningen
 • En stilling med god mulighed for monofaglig og tværfaglig sparring
 • Et selvstændigt arbejde med stor indflydelse på egne opgaver og opgaveløsninger
 • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer

Vi forventer

 • at du har interesse for det gerontologiske og rehabiliterende område
 • du har stærke kompetencer i din basis ergoterapi. Opgaven har hovedfokus på aktivitet og deltagelse hos den enkelte borger
 • du værdsætter samvær med ældre og du har faglige ambitioner om at arbejde sammen med ældre borgere
 • du er god til at gå fra idé til handling
 • at du har personlig modenhed og kan arbejde selvstændigt og engageret i en uforudsigelig hverdag med mange bolde i luften 
 • at du har gode tværfaglige samarbejdsevner der retter sig mod en opgaveløsning

Der er en fordel, hvis du har stærke tværfaglige- og relations kompetencer samt varieret erfaring gerne indenfor ældreområdet.

Du ansættes som selvtilrettelæggende, og du koordinerer og iværksætter selv indsatser i samarbejde med Træning og Aktivitet samt ledelse og ansatte hos hjemmepleje leverandørerne. I mindre omfang vil det være nødvendigt med indsatser omkring borger i aftener på hverdage.

Det en fordel med kørekort.

Løn og ansættelsesvilkår

Sker efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 25. januar 2018.
Ansættelse, hvis muligt for ansøger, primo februar 2018.

Du skal sendes din ansøgning via dette link (åbner i nyt vindue)

Kontakt

Områdeleder for ergoterapien Jette Albrechtsen, tlf. 5167 5418 eller ergoterapeut og TR Karine Kunak tlf. 51675409.

Du kan læse mere om Træning og Aktivitet her  (åbner i nyt vindue)