Hjem > Ergoterapi og politik > Få karriererådgivning

Få karriererådgivning

Går du med tanker om nyt job eller videreuddannelse, så yder Etf personlig karrieresparring og kompetenceudvikling, som du ikke får andre steder.

Hjælp til næste skridt

Som medlem kan du få telefonisk vejledning og sparring om din karriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling af Ergoterapeutforeningen, der er eksperter på arbejdsmarkedet for ergoterapeuter.

Rådgivning hos Etf

Du er måske nyuddannet, ledig eller har været på jobmarkedet i flere år, men overvejer nu nye skridt - eksempelvis videreuddannelse eller en lederstilling.

Uanset, hvor du er i dit arbejdsliv, har du mulighed for at få personlig karrieresparring og vejledning af konsulenter hos Etf, der kan hjælpe dig videre.

Tilbud om karrierådgivning fra Etf

  • Mundtlig afklaring af dine behov med reflekterende spørgsmål.
  • Skriftlig sparring på ansøgning og CV.
  • Redskaber til afklaring af jobsituation. 

OBS: Husk at oplyse dit medlemsnr/cpr.nr., hvis henvendelsen skal besvares.

Kontakt Etf's konsulenter

  • Tom Klein (for ikke-ledere): tk@etf.dk, 53 36 49 79
  • Ulla Garbøl (for ikke-ledere):  ug@etf.dk, 53 36 49 25
  • Karin Rasmussen (for lederområdet): kr@etf.dk, 53 36 49 33

Brug af karrieresite - et tilbud til ledere frem til den 1.2.2018.

Er du ansat i en lederstilling, vil du som noget nyt få adgang til ekstern karriererådgivning via karrieresitet Karriere+Navigation.

Ønsker du, at give din arbejdssituation et servicetjek, at reflektere over dine kompetencer, eller at se på dem med nye øjne, eller overvejer du, hvilken retning din karriere skal udvikle sig i, så kan du lade dig inspirere ved at bruge siden. Du får ikke svar på, hvilken type stilling, du f.eks bør søge, men ved brug af sidens faciliteter, kan du invitere dig selv til at reflektere over, om du er det rette sted eller på vej det rette sted hen ?

Har du besluttet dig for at søge nye udfordringer, kan du bruge sitet til f.eks kompetenceafklaring eller få en pejling på din markedsværdi, ikke målt i kroner og ører, men i hvor efterspurgt dine kompetencer er på arbejdsmarkedet.

Hvis du ønsker det, kan du supplere med en individuel karrieresamtale med en af lederkonsulenterne Annette Ahrentz, aa@etf.dk, eller Karin Rasmussen, kr@etf.dk. Ønsker du en samtale, kan du med fordel sende os en mail forinden, hvorefter vi aftaler tidspunkt for samtalen.

Case: Dorte blev afklaret

Dorte Lund, Institut for Blinde og Svagsynede har deltaget  i Etf´s før-lederforløb og fik en stilling som teamleder:

Jeg fik et mere nuanceret billede af mine personlige ressourcer og mulige udfordringer i relation til lederrollen. Særligt den forudgående adfærdsanalyse og feedback var givtig for mig. 

Mulige karriereveje

Sidst opdateret
14.12.2017