Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Geriatri og Gerontologi

EFS Geriatri og Gerontologi

Ergoterapifagligt selskab for Geriatri og Gerontologi arbejder for at fremme kvalitet, dokumentation og evidensbasering indenfor geriatri.

Seneste nyheder

19. februar 2015
Ergoterapeuters kompetencer er vigtigere end nogensinde før på landets plejecentre. På inspirationsmødet 'Ergoterapi og plejekultur' i Odense var mere end 50 ergoterapeuter samlet for at dele deres erfaringer.
21. januar 2015
1. januar 2015 blev der indført en ny paragraf 83a om rehabiliteringsforløb og hjemmehjælp i serviceloven. Indførelsen af § 83a bliver ikke ændret af, at Socialminister Manu Sareen i går udsatte et lovforslag, som lagde op til en større ændring og forenkling af paragrafferne om voksenhandicapområdet serviceloven.
22. april 2014
Etf får i øjeblikket udarbejdet en markedsanalyse, der skal afdække, hvad der er mulighederne og udfordringerne for ergoterapiens bidrag til den offentlige velfærd. Det er Etf’s mål, at analysen skal udarbejdes i samarbejde med medlemmerne, således at vi kan få lavet en offensiv arbejdsmarkedsstrategi baseret på jeres indsigter og erfaringer.

Kurser og arrangementer

24. september 2015
Temadagen vil handle om rehabilitering ved demens i teori og med praksis...
29. september 2015
Er du ergoterapeut, der arbejder tæt sammen med social- og sundhedsassistenter...
30. september 2015
Er du ergoterapeut, der arbejder tæt sammen med social- og sundhedsassistenter...