Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Geriatri og Gerontologi

EFS Geriatri og Gerontologi

Ergoterapifagligt selskab for Geriatri og Gerontologi arbejder for at fremme kvalitet, dokumentation og evidensbasering indenfor geriatri.

Seneste nyheder

20. oktober 2015
Videncenter for Rehabilitering og Palliation modtager 1.8 millioner fra VELUX FONDEN til forskning i, hvordan vi sammen med brugerne udvikler og tilbyder rehabilitering til ældre mennesker med demens. Det er forsker Jette Thuesen, der står bag projektet, der skal udvikle en model for, hvordan ældre mennesker med demens får tilbudt og modtager rehabilitering – og samtidig skabe viden om, hvordan ældre mennesker med demens kan inddrages i udviklingen af samfundets institutioner.
2. oktober 2015
Er du optaget af, hvordan du kan skabe politisk værdi og få andre i tale? Er du interesseret i, hvordan du kan være med til at udvikle Ergoterapeutforeningens strategiske position og bidrage til løsninger i fremtidens velfærdssamfund?
19. februar 2015
Ergoterapeuters kompetencer er vigtigere end nogensinde før på landets plejecentre. På inspirationsmødet 'Ergoterapi og plejekultur' i Odense var mere end 50 ergoterapeuter samlet for at dele deres erfaringer.

Kurser og arrangementer

9. februar 2016
Sæt allerede nu kryds i kalenderen