Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2018: Politiske valg i Etf

VALG 2018: Politiske valg i Etf

29. januar 2018
Næstformandsposten og tre regionale hovedbestyrelses-poster er på valg i Etf i foråret 2018. Her kan du læse om valgene, om muligheden for at melde dit kandidatur, og om hvad det kræver at være politiker i en fag- og professionsforening som Ergoterapeutforeningen.
Valg i Etf 2018

Fra den 29. januar til den 1. marts kl. 12:00 har du mulighed for at melde dit kandidatur til en af de politiske poster, som er på valg i Ergoterapeutforeningen.

Alle aktive medlemmer kan opstille. I tilfælde af kampvalg foregår valget ved urafstemning blandt medlemmerne. I så fald vil urafstemningsperioden løbe fra den 12. marts til den 31. marts kl. 23:59.

Som kandidat skal du 
 

  • Udfylde en digital opstillingsblanket
  • Indsamle mindst 10 stillere. En stiller er i dette tilfælde et medlem, der tilkendegiver sin opbakning til en opstillet kandidat. Man kan maksimalt være stiller for kandidater svarende til antallet af ledige poster i det pågældende valg. Det er kun muligt at være stiller ved at udfylde en digital stillerblanket
  • Udforme et valgoplæg - og indsende det sammen med et CV (gerne m farvefoto) til Etf på etf@etf.dk, så det er fremme senest den 1. marts 2018 kl. 12.00.
  • Du er også velkommen til at sende en video på 1. minuts varighed, som foreningen vil præsentere på Facebook efter den 1. marts. Du kan maile videoen til redaktionen på redaktionen@etf.dk

Etf.dk vil løbende opdateres med nyt om valget og den eventuelle urafstemning, der kun gennemføres såfremt, der er flere kandidater til posterne, og der derfor er kampvalg.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.