Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2018: Hvem er valgt, og hvem skal i kampvalg

VALG 2018: Hvem er valgt, og hvem skal i kampvalg

1. marts 2018
Her kan du se, hvem der er valgt til Etf's Hovedbestyrelse i regionerne, hvem der skal i kampvalg, og hvem der valgt ved fredsvalg.

Valg til HB i regionerne

Den 1. marts kl. 12:00 udløb fristen for at stille op til Etf's hovedbestyrelse som regionsmedlem i Etf's 3 regioner.

Maj Britt Middelhede Olsen i Region Midt-Nord meldte sit kandidatur, og da der ikke var nogen modkandidater blev hun valgt til HB ved fredsvalg. Læs også nyheden "MajBritt Midelhede Olsen er valgt ved fredsvalg til HB i Region Midt-Nord"

Også Jørgen Johnsen Peschardt blev valgt ved fredsvalg, dog i Region Syd. Læs også nyheden "Jørgen Johnsen Peschardt er valgt ved fredsvalg til HB i Region Midt-Nord"

Fra Region Midt-Nord siger Etf farvel til Anne-Mette Jensen som HB-medlem, idet Anne-Mette valgte ikke at genopstille til posten.

Kampvalg i Region Øst

I Region Øst forholder det sig anderledes, da der her er kampvalg til HB-posten i regionen. Kandidaterne er henholdvis Margrethe Boel Stendys og Rikke Uldum Abrahamsen. De to skal nu i kampvalg om posten til HB. 

Fra Region Øst siger Etf farvel til Katharina Freud-Magnus som HB-medlem, idet Katharina valgte ikke at genopstille til posten.

Om valghandlingen

Valget foregår ved urafstemning blandt Region Øst's medlemmer. Valgperioden kommer til at løbe fra den 12. marts kl. 12:00 til den 31. marts kl. 23:59. Alle medlemmer i regionen modtager en mail og en sms den 12. marts med link til urafstemningen. Man modtager mail og sms på den mailadresse/mobilnummer, man har registreret sig med på mit.etf.dk. 

Lotte Lagoni fortsætter på næstformandsposten

Den 1. marts kl. 12:00 udløb også fristen for at melde sit kandidatur til næstformandsposten. Da der ikke var nogle mod-kandidater til nuværende næstformand i Etf, Lotte Lagoni, som havde meldt, at hun genopstillede, blev hun valgt ved fredsvalg.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.