Hjem > Aktuelt > Nyheder > TR-konference: Vedkommende vinkler og skarpe oplægsholdere

TR-konference: Vedkommende vinkler og skarpe oplægsholdere

2. november 2014
Tirsdag den 4. november afholder Etf TR-konferencen ”Bliv skarp på interessevaretagelse – forskellige perspektiver på din rolle”. Din TR’s rolle er under forandring, og det sætter dagen fokus på med vedkommende vinkler og skarpe oplægsholdere.

Ledelse, medarbejdere og fagforeninger på offentlige arbejdspladser er under pres. Ledelsen er presset af økonomien, medarbejderne af, at de ikke kan opfylde alle de forventninger, der stilles til dem, og fagforeningerne af, at der ikke er arbejde til alle deres medlemmer.

Opfattelsen af tillidsrepræsentanten (TR) som den, der sikrer medarbejdernes rettigheder til punkt og prikke, er derfor også kommet under pres. TR må i fremtiden vænne sig til, at det bliver endog meget vanskeligt at agere mellem ledelse, fagforening og medarbejder. Derfor er det vigtigt, at TR bevidstgør sig om, hvor han eller hun befinder sig i forhold til de roller, der skal udfyldes. I modsat fald bliver TR fuldstændig rundforvirret.

- Tillidsrepræsentanter skal gøre sig klart, hvilket ”rum” han eller hun befinder sig i for at kunne honorere de nye krav til at kunne agere i den strategiske udvikling af arbejdspladsen, siger Karsten Brask Fischer, ekstern lektor ved Roskilde Universitetscenter og direktør i firmaet Impact Learning Aps, og som er blandt konferencens oplægsholdere.

Følg med på dagen

Du har mulighed for at læse seneste nyt fra konferencen, da etf.dk, etf.dk/ergoterapeuten og Etf’s Facebook-side løbende bliver opdateret med artikler, billeder og indtryk fra konferencen.

Se konferencens program 

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.