Hjem > Aktuelt > Nyheder > Styrk det nære sundhedsvæsen

Styrk det nære sundhedsvæsen

20. december 2017
Kommunernes Landsforening har netop udgivet publikationen ”Styrk det nære sundhedsvæsen”, som er deres indspark til debatten om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

I udspillet er der især fokus på, at forebyggelsesindsatserne bliver forstærket.

- Det er jeg rigtig godt tilfreds med. Vi skal i langt højere grad forsøge at undgå, at folk indlægges og genindlægges ved hjælp af sundhedsindsatser, der hænger sammen med borgernes liv i nærmiljøet, siger Tina Nør Langager, formand for Ergoterapeutforeningen.

Hun er også enig med KL i, at borgerne i langt højere grad skal opleve, at indsatserne i sundhedsvæsenet er tænkt sammen med indsatserne på social- og beskæftigelsesområdet.

Regeringen har i finansloven for 2018 afsat 845 millioner kroner frem mod 2021 til at understøtte en udflytning af opgaver til det nære sundhedsvæsen.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.