Hjem > Aktuelt > Nyheder > SÅ ER DET NU: Få din JTI-profil - et værktøj til brug som TR

SÅ ER DET NU: Få din JTI-profil - et værktøj til brug som TR

23. november 2017
Det er ved at være sidste chance for at melde sig til kurset "Få din JTI-profil - et værktøj til brug som TR". Der er tilmeldingsfrist den 28. november 2017.
TR-kursus
Når du får lavet din JTI-profil har du et værktøj, som er meget relevant for dig i dit arbejde som TR.

Det første kursus i 2018 er 'Få din JTI-profil - et værktøj til brug som TR", som er et individuelt test - og samtaleforløb, som afsluttes med en fælles temadag. 

Gennem forløbet får du bl.a. indblik i, hvordan du foretrækker at kommunikere og indgå i et samarbejde, som TR og interessevaretager. Der arbejdes fra Jungs teori om Typelære. Igennem samtaler og i mødet med andre TR, får du lejlighed til at (gen)overveje, hvordan du kan anvende den viden ind i dit bidrag til gode relationer til kolleger og ledelsen.

Forløbet er målrettet FTR, TR og TR-suppleanter for flere faggrupper, hvis TR er fra en anden faggruppe. Der udbydes et forløb for fem personer i hver Etf-region.

Læs mere om den såkaldte JTI-profil, om hvad et forløb indebærer, datoer for forløbet i din region samt om tilmelding ved at klikke på linket til det ønskede forløb.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.