Hjem > Aktuelt > Nyheder > REP16: Valg af studerende til Hovedbestyrelsen

REP16: Valg af studerende til Hovedbestyrelsen

20. november 2016
Ergoterapeutforeningens Hovedbestyrelsen har foreslået, at studerende medlemmer vælges til Hovedbestyrelsen på regionernes generalforsamlinger, hvilket Repræsentantskabet vedtog.
Rep16
Hovedbestyrelsen har valgt at præcisere, at også studentermedlemmer stille op til valg til hovedbestyrelsen. Foto: Heidi Lundsgaard

Forslaget er mest af alt teknik omkring valg, valgperiode og valgmetode. Hovedbestyrelsen har lagt sig helt på linje med regler, der allerede gælder for valg af de fire urafstemningsvalgte hovedbestyrelsesmedlemmer.

Men der dog en enkelt ændring. Hovedbestyrelsen har nemlig valgt at præcisere, at også studentermedlemmer kan vælges, da bestyrelsen mener, at også de studerende skal have mulighed for at tage del i det politiske arbejde.

Hovedbestyrelsen mener, at det er god demokratisk skik, men ser det også som en mulighed – måske ligefrem en opfordring til – at de studerende så tidligt som muligt tager hul på en politisk karriere i Etf.

Forslaget blev vedtaget.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.