Hjem > Aktuelt > Nyheder > OK18: Du får svar hurtigst muligt

OK18: Du får svar hurtigst muligt

6. marts 2018
Der er meget pres på konflikt-mail og telefon. Hvis du allerede har sendt en mail, beder vi dig om ikke at gensende. Etf arbejder på højtryk for at nå at svare alle og beklager al ulejlighed i forbindelse med længere svartid.  

Hvis du ikke har modtaget en mail fra Etf med information om, hvorvidt du er udtaget til konflikt eller ej, kan dette skyldes, at du ikke har opdateret dine medlemsoplysninger på mit.etf.dk med fx din arbejdsplads eller mailadresse.

Har vi ikke de (korrekte) oplysninger, har det ikke været muligt at sende en mail til dig med info om, hvorvidt du er udtaget eller ej. Hvis du opdaterer dine oplysninger på mit.etf.dk, skal du sende en mail til konflikt@etf.dk om, at dine oplysninger nu er opdateret. Så får du svar fra os omkring, hvorvidt du er udtaget eller ej.

SVARTID
Der er rigtig meget pres på både mail og telefon. Hvis du allerede har sendt en mail, beder vi dig om ikke at gensende. Etf arbejder på højtryk for at nå at svare alle og beklager al ulejlighed i forbindelse med længere svartid.  

Kommentarer

Hej
Jeg har, som TR, fået følgende spørgsmål:

"Bliver der taget hensyn til os, som måske ikke er så fleksibel pga handicappet barn. ?"

Jeg tænker, at her er det komme/gå tiderne, der kan blive retningsgivende under en eventuel strejke.

Venlig hilsen
Rigmor - 2049 9720
Hvordan forholder I jer til det?

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.