Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ny vejledning om rehabiliteringsforløb og hjemmehjælp

Ny vejledning om rehabiliteringsforløb og hjemmehjælp

8. juni 2015
En ny vejledning om rehabiliteringsforløb og hjemmehjælp er netop offentliggjort. Den er relevant for de mange ergoterapeuter i kommunerne, der arbejder med visitation og træning.
Ældre
Som kommunalt ansat ergoterapeut er vejledningens kapitel 8 om rehabiliteringsforløb særlig relevant. Foto: Heidi Lundsgaard.

Regeringen har indgik sidste sommer en aftale om fremtidens hjemmehjælp med Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti. Aftalen udmøntede sig i januar 1015 i en ny § i serviceloven – nemlig § 83a, som bestemmer, at kommunerne skal tilbyde rehabiliteringsforløb i tilfælde, hvor de vurderer, at det kan forbedre modtagerens funktionsevne og nedsætte behovet for hjemmehjælp.

En ny vejledning på området er netop offentliggjort. Vejledningen, hvor rehabiliteringsforløbene er behandlet i kapitel 8, er meget relevant for de mange ergoterapeuter i kommunerne, der arbejder med visitation og træning.

Find vejledningen

Læs mere om ergoterapi og hverdagsrehabilitering

Kommentarer

Der burde stå at borgere har ret til at søge ergo eller fys fra det private i stedet for det Kommunale. Det fremgår ikke nogen steder på jeres hjemmeside

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.