Hjem > Aktuelt > Nyheder > Har du politisk talent?

Har du politisk talent?

2. oktober 2015
Er du optaget af, hvordan du kan skabe politisk værdi og få andre i tale? Er du interesseret i, hvordan du kan være med til at udvikle Ergoterapeutforeningens strategiske position og bidrage til løsninger i fremtidens velfærdssamfund?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, er FTF’s fagpolitiske talentuddannelse 2016 måske noget for dig! Frist for ansøgning til Etf er 26. november 2015 kl.12.

Med uddannelsen udvikler du bl.a. dine evner som fagligt aktiv og fagpolitiker, der formår at inspirere til handling og ansvar. Du styrker dine analytiske kompetencer, så du kan vurdere og analysere udfordringerne i din egen position og for din forening, og kan træffe beslutninger på grundlag af dine strategiske overvejelser - og meget mere.

Ansøgningsfristen er 26. november 2015 kl. 12. Få et hurtigt overblik over uddannelsen, og hvordan du søger om at komme med i opløbet.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.